Joi,
07.12.2023
Partial Noros
Acum
1°C

VIDEO Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic de olimpicii naţionali de informatică

VIDEO Ecaterina Andronescu, aplaudată ironic de olimpicii naţionali de informatică

Discursul ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţinut în faţa olimpicilor naţionali de Informatică, la Suceava, a fost presărat cu ropote de aplauze după aproape fiecare frază, potrivit ziardesuceava.ro. ”În primă fază, tinerii dădeau impresia că apreciază prezența ministrului, însă ulterior s-a dovedit că aplauzele erau ironice. În timpul discursului ținut de Ecaterina Andronescu, publicul a întrerupt-o în nenumărate rânduri cu aplauze inutile și batjocoritoare”, scrie ziardesuceava.ro.

Ministrul Ecaterina Andronescu a fost prezentă, vineri, 3 mai 2019, la desfășurarea probei de baraj din cadrul Olimpiadei Naționale de Informatică în vederea constituirii lotului național de seniori (liceu) pentru competițiile internaționale, eveniment găzduit de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), potrivit unui comunicat oficial.

https://youtu.be/qV-7NfGvyow

Recent Ecaterina Andronescu a fost criticată de profesorii universitari din cele mai importante facultăţi de informatică din ţară pentru scoaterea informaticii de la Bacalaureat – așa cum prevede viziunea pe educație lansată de Ecaterina Andronescu. Profesorii de informatică din Universitatea București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara i-au trimis ministrului Educației o scrisoare în care amintesc faptul că “informatica reprezintă unul din puținele domenii în care România are un avans educațional față de cele mai multe țări din lume”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus