Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Investiție de 23 de milioane de euro, la marginea Sibiului

Investiție de 23 de milioane de euro, la marginea Sibiului

Parcul industrial CTPark Sibiu II, aflat în construcție la marginea Sibiului, primul depozit de clasă A din zona noastră, este deja ridicat și gata să își primească primii chiriași în circa două luni.

Proprietatea este situată la patru kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian și în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1. Parcul are o suprafață totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiți 13.200 mp închiriabili. În prezent, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spațiului fiind deja închiriat către două companii. În momentul finalizării tuturor clădirilor din parc, investiția în dezvoltarea sa va totaliza circa 23 milioane euro. Aceasta este cea de-a doua investiție a CTP în Sibiu, după extinderea unei fabrici finalizate anul trecut, dar este primul parc logistic cu mai mulți chiriași al CTP, de clasă A, din zonă.

“Clienții noștri au nevoie de spații logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, așa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepționale și la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea în total trei clădiri, iar prima dintre ele este deja ridicată și închiriată în proporție de 80%, către doi clienți care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriașilor săi aceeași calitate CTP de care se bucură clienții din București, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.
Dezvoltatorul mai deține o proprietate în județul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la începutul lui 2018 și are o suprafață totală de 13.400 mp, închiriată de către o companie producătoare de componente auto.

Ambele parcuri sunt amplasate strategic în zona industrială de vest a Sibiului, în apropierea aeroportului și în imediata vecinătate a autostrăzii A1, acolo unde se găsesc numeroși jucători importanți din industria auto, FMCG, IT, industrie ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.

 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus