Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Ce cadouri primesc jurnaliștii străini care au venit să relateze despre summit-ul de la Sibiu

Ce cadouri primesc jurnaliștii străini care au venit să relateze despre summit-ul de la Sibiu

Din toată lista de musafiri pe care Sibiul o găzduiește cu ocazia summit-ului, printre cele mai mari grupuri este cel al reprezentanților presei din România și din toată lumea. Pentru fiecare din cei peste 1.000 de jurnaliști acreditați au fost pregătite straițe cu mici atenții.

Pe lângă legitimația de acreditare și o mapă cu detalii despre Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au pregătit și câteva cadouri pentru fiecare jurnalist care vine în calitate oficială zilele acestea la Sibiu. Aceste cadouri sunt așezate într-o straiță românească, în care jurnaliștii au găsit un borcan de magiun de Topoloveni, o farfurie de la Horezu, o mică insignă cu logo-ul Președinției României la Consiliul UE, o umbrelă personalizată cu același logo și un acumulator extern pentru telefoane mobile. În cazul domnilor, în straiță a mai fost pusă și o cravată de culoare albastră, în timp ce jurnalistelor le-a fost dăruită câte o eșarfă de mătase și un chocker (bentiță la baza gâtului) cu motive tradiționale românești.

Cadouri pentru jurnaliștii acreditați la summit-ul de la Sibiu Cadouri pentru jurnaliștii acreditați la summit-ul de la Sibiu

Jurnalistele au primit, în loc de cravată, o eșarfă și o bentiță Jurnalistele au primit, în loc de cravată, o eșarfă și o bentiță

chocker summit

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gelu Soferu

Acum 1 an

Un acumulator extern CHINEZESC pentru telefoane mobile, magiun de la Topoloveni, ceramica de la Horezu si aer din Transilvania.
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Are dreptate Gelu! Pana si straita e olteneasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus