Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Comunitatea și instituțiile s-au unit în Sibiu pentru un Summit european de succes

Comunitatea și instituțiile s-au unit în Sibiu pentru un Summit european de succes

Summitul informal al șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană care a avut loc la Sibiu s-a desfășurat în bune condiții, fiind considerat unanim un eveniment de succes găzduit de Sibiu.

Succesul acestui eveniment s-a datorat implicării mai multor instituții și bunei colaborări dintre acestea. Mulțumim pe această cale public Ministerului de Afaceri Externe, Administrației Prezidențiale, Serviciului de Protecție și Pază și Serviciului de Telecomunicații Speciale.

De asemenea, mulțumim instituțiilor locale de ordine și liniște publică: Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dumitru Croitoru Sibiu. Acestora li s-au alăturat polițiști, jandarmi, pompieri și personal medical din Inspectoratele de Poliție, Jandarmerie și Situații de Urgență din toată țara, cărora le mulțumim pentru că au fost alături de Sibiu într-un moment de o deosebită importanță.

Primăria Sibiu a pregătit orașul pentru această reuniune prin lucrări de reparații, întreținere și investiții. În realizarea acestora, Primăria Sibiu a avut sprijinul și toată deschiderea firmelor contractate care au devansat termene și au fost foarte flexibili față de cerințele instituției: S.C. Comtram S.A. Sibiu, S.C. Terra Building S.A. Sibiu, S.C. Teo Trans S.R.L. București, S.C. Rasirom R.A. București în colaborare cu S.C. Electro Con S.R.L. Sibiu și S.C. Apă Canal S.A. Sibiu. Transmitem mulțumiri S.C. Tursib S.A. care a organizat curse speciale pentru a transporta jurnaliștii gratuit de la Aeroport spre spațiile de cazare și spre locul de desfășurare a Summitului.

Orașul a fost animat în perioada Summitului datorită evenimentelor organizate de Primăria Sibiu în Piața Mare, pe strada Turnului și pe strada Cetății. Mulțumiri speciale Ansamblului Folcloric Profesionist Cindrelul - Junii Sibiului pentru ca au fost din nou alături de Sibiu, cu un spectacol reprezentativ. Teatrul Național Radu Stanca s-a pregătit la înălțime, punând în programul săptămânii 7-12 mai cele mai bune producții ale sale.

Și pentru că ospitalitatea este una dintre calitățile pentru care românii sunt vestiți, au însemnat mult și cadourile cu care ne-am primit oaspeții. Au fost alături de Sibiu cu sponsorizări importante: producătorul de vinuri S.C. Jidvei S.A. Alba Iulia și firmele sibiene S.C. Scandia S.A. și S.C. Transagape S.R.L. Automobile Bavaria Group a pus la dispoziția Primăriei Sibiu mijloacele de transport pentru ca echipele de logistică să ajungă unde trebuia, în timp util, sau alte nevoi legate de transport.  Le mulțumim tuturor public pentru implicare și pentru suport. Mulțumim și companiei NTN SNR Roulments pentru că a asigurat ținuta celor peste 20 de voluntari care au ajutat în centrele de informare turistică și alte activități logistice.

„A fost un efort de echipă. Sibiul a dovedit încă o dată că știe să se mobilizeze pentru proiectele importante. De la instituții naționale și locale și până la comunitate, am pus cu toții umărul. Mulțumesc sibienilor pentru susținere și pentru că au fost înțelegători față de toată mobilizarea din oraș, necesară pentru un eveniment de istoric, onorant, care s-a încheiat cu succes” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BauBau

Acum 3 ani

Enorm de multi bani publici cheltuiti pentru discutia unora, nimic concret. Pe scurt, pt. nimic! Un spital pe cand madame primar?
Raspunde

Sustar

Acum 3 ani

...spital avem la Viena - ajunge ....sau ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus