Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Cel mai mare angajator din Sibiu își îndeamnă oamenii să meargă la vot

Cel mai mare angajator din Sibiu își îndeamnă oamenii să meargă la vot

Compania Continental, care cu aproape 4500 de angajați este cel mai mare angajator din Zona Industrială Vest, își îndeamnă oamenii să meargă duminică la vot.

Îndemnul civic este unul care pornește din Germania și se referă la toți angajații din Europa, fiind vorba despre alegeri europene..

„De zeci de ani, Uniunea Europeană a fost cea mai de succes fundație pentru libertate și pace în Europa“, a declarat directorul executiv al Continental, Dr. Elmar Degenhart. „În competiția globală, nu putem decât să câștigăm împreună, ca europeni. Oricine nu votează permite altora să le determine soarta. Vocea Europei contează cel mai mult atunci când o amplificăm cu toții“, a continuat acesta.

Ariane Reinhart, directorul de Resurse Umane al companiei a adăugat: „Două treimi din exporturile germane se îndreaptă către țările europene. Aceasta înseamnă un singur lucru: clienții din Europa se asigură că avem de lucru aici. O Europă puternică ce se dezvoltă și asigură viitorul locurilor de muncă“.

Europa este cea mai puternică piață Continental din punct de vedere al vânzărilor

Pentru Continental, piața unică europeană este cea mai puternică piață din punct de vedere al vânzărilor. Compania a avut o cifră de afaceri în Europa în anul 2018 de 21,8 miliarde de euro - aproape jumătate (49%) din vânzările sale globale de 44,4 miliarde de euro pentru acel an. Din forța de muncă actuală de aproximativ 245.000 de angajați, compania are aproximativ 140.000 de angajați (57%), în peste 250 de locații europene, în aproape toate țările UE. În ultimii 10 ani, Continental a investit aproximativ 12 miliarde de euro în mobilitate sigură, curată și inteligentă în întreaga Europă. Majoritatea celor 49.000 de ingineri din întreaga lume lucrează în Europa, dar sunt conectați la nivel mondial.

A lua libertatea și democrația drept lucruri sigure reprezintă un risc. „Libertatea și democrația reprezintă o poliță de asigurare pentru comunitatea noastră. Trebuie să apăram ambele fundații și să le reînnoim continuu. Exprimarea votului în alegerile europarlamentare este, deci, un angajament important pentru democrație și creștere economică“, a spus Dr. Degenhart. El a adăugat: „Discuțiile lungi, trasate în jurul Brexitului incert ne arată ce înseamnă "mai puțină Uniune Europeană": garduri de frontieră, dislocări, oportunități mai puține și perspective nesigure“.

El a cerut alegătorilor eligibili să-și determine propriul viitor. „Există o mulțime de oportunități aici, pentru ei. Eșecurile din procesul de unificare europeană reduc oportunitățile lor de creștere, la fel cum este în cazul nostru, al tuturor. În vremurile de dispute comerciale internaționale, o Europă slăbită este un teren fertil pentru alte puteri mai puțin liberale. O comunitate puternică, europeană și o piață unică europeană sănătoasă reprezintă cea mai bună cale de a ne proteja climatul social, economic și ecologic“.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicu

Acum 3 ani

De ce se implica companiile private in procesul electoral?Interesul e ca Germania sa preia presedintia CE dupa 50 de ani,din 1969 nemtii n au mai avut presedintia Comisiei Europene,de aceea se agita FDGR ,Iohannis si acum si firmele cu capital german!Merita oare PNL sa fie votat?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

disperare mare

Acum 3 ani

Cat mai e pana incep sa imparta bani ca sa mergi la vot? Sau o sa dea salariu doar celor care pot face dovada votatului ,patratelul lipit pe spatele buletinului?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sebi Popelca

Acum 3 ani

4500 de angajati. Cel mai mare importator de extracarpatici care au provocat micsorarea salariului mediu in oras. Cei ramasi in judetele de provenienta raman patrioti pesedisti.
Raspunde

Dragos

Acum 3 ani

Roddit va indeamna sa mergeti la vot si saluta postacii pesedisti cu un rasunator: M@!# PSD.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus