Miercuri,
17.08.2022
Innorat
Acum
21°C

TSTV cu cea mai bună actriță din România, Ofelia Popii

TSTV cu cea mai bună actriță din România, Ofelia Popii

Proaspăt laureată a galei UNITER cu premiul de cea mai bună actriță într-un rol principal, Ofelia Popii ne-a făcut bucuria de a ne fi alături în studioul Turnul Sfatului TV.

Ofelia ne-a povestit cum era încă la duș când la televizor a început gala de decernare a premiilor, pe la ce locuri de joacă merge prin Sibiu cu fiica ei de patru ani și jumătate, la ce proiecte lucrează în această perioadă, dar și de ce nu pleacă din Sibiu pentru a juca în filme la București.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Emi Petcu

Acum 3 ani

Talentul ei : țipete, gesticulații, scremete. Mult zgomot pentru ... Chiar nimic. Talentul ei: sa se pună bine cu Chiriac. Cum? Ea știe. Teatrul din Sibiu e după chipul și asemănarea lui. Dar lumea e plina de debusolați care iau totul de bun pentru că li se spune că așa li se spune și de snobi care vor sa fie văzuți la teatru. Indiferent daca le place dau nu. Ofelia Popi = o forma fără conținut. Sunt actrițe care îți spun enorm de mult chiar și când tac. Ea tipa că să atragă atenția. Nu putea promova Chiriac altceva.
Raspunde

regizorul secund

Acum 3 ani

Da, tipete, tavaleli pe jos si altele... talent? Ca toate actritele...
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 3 ani

Cine este domnul semidoct cu ochelari?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus