Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Sibiul, câștigător la Competiția Națională de Robotică Educațională

Sibiul, câștigător la Competiția Națională de Robotică Educațională

Echipa WeDo RoboFun din cadrul Asociației Științescu Hub s-a clasat pe locul III calificându-se la etapa internațională ce se va desfășura între 1-4 august în Danemarca. Echipa WeDo RoboFun a fost formată din 3 membrii : Horea Anton (6 ani), Borghină Victor (9ani) și Muntean Ștefan (9ani).

Competiția de Robotică World Robot Olympiad™ (WRO™) este un fenomen internațional, care se numără printre cele mai importante evenimente organizate la nivel mondial pentru dezvoltarea științei, tehnologiei și educatiei. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 25 mai, la București. Cea de a 7-a ediție a WORLD ROBOT OLYMPIAD™ ROMÂNIA 2019, a avut tema “ORAȘE INTELIGENTE”. Competiția a reunit echipe formate din 2-3 elevi, pe categorii de vârstă între 6 și 19 de ani, care se întrec, pe baza unui regulament general și a unor reguli specifice, într-un concurs de creativitate tehnică.

Echipa Robotics Team tot din cadrul Asociației Științescu Hub formată din Lungu Ioan (10 ani), Bărbuș Tudor (8 ani) și Rațiu Luca (7 ani), a obținut locul 7 la aceeași competiție.

robotica 4

Competiția ofera oportunitatea de a promova gandirea creativa, de a imbunatati abilitatile de comunicare, de a consolida capacitatea de a dobandi noi cunostinte, cele mai relevante pentru educatie;reuneste tineri din intreaga lume pentru in scopul de a le dezvolta creativitatea si abilitatile practice;extinde viziunea tinerilor in domeniul stiintei si tehnicii prin imbunatatirea procesului de invatare, incurajandu-i in a deveni viitori ingineri, cercetatori sau inventatori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Bravo

Acum 3 ani

Hmm.... ma mir cum de nu castiga "marile municipii"...sau mai bine zis muncipii ?..unde domneste PSD sau mai nou castiga teren noul cap al hidrei, Ponta ?! De ce nu Galati, Pitesti sau Craiova spre exemplu... unde baroniada bolsevico stalinista domneste. Grea intrebare...nu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus