Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Primăria Sibiu a aprobat bugetul pentru Agenda Comunității. Vor fi alocați mai puțini bani decât s-a prevăzut

Primăria Sibiu a aprobat bugetul pentru Agenda Comunității. Vor fi alocați mai puțini bani decât s-a prevăzut

659.000 de lei sunt banii aprobați pentru a merge către cele peste 30 de proiecte înscrise anul acesta pe Agenda Comunității.

Dintr-un număr de 39 de proiecte depuse spre aprobare la Primăria Municipiului Sibiu, 32 primit aviz pozitiv anul acesta, urmând să beneficieze de finanțare nerambursabilă. Doar inițiatorul unui proiect refuzat a depus contestație, avizul fiind negativ și după evaluarea contestației.

Potrivit raportului emis de Primăria Sibiu, pentru Agenda Comunității a fost prevăzută inițial suma de 800.000 de lei pentru „acordarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități de dezvoltare a comunității, nonprofit de interes general”.

Atașăm mai jos întreaga listă a proiectelor de pe Agenda Comunității 2019, precum și bugetul aprobat pentru fiecare.

lista agenta comunitara buget (1) lista agenta comunitara buget (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus