Miercuri,
25.11.2020
Innorat
Acum
0°C

ACTUALIZARE Mașinile turiștilor și sibienilor, ridicate pentru a face loc mașinilor consilierilor locali. “Ne cerem scuze. Nu se va mai repeta“

31 Mai 2019 12:21

ACTUALIZARE Mașinile turiștilor și sibienilor, ridicate pentru a face loc mașinilor consilierilor locali. “Ne cerem scuze. Nu se va mai repeta“

În dimineața zilei de joi, din parcarea amenajată pe str. Alexandru Odobescu în fața Teatrului Gong, mai multe mașini ale unor sibieni și turiști au fost ridicate de Poliția locală. Pentru a crea locuri de parcare consilierilor locali, care la ora 14:00 aveau ședință în sediul Primăriei.

Actualizare 15:45 Reprezentanții Primăriei Sibiu amintesc faptul că păstrarea unor locuri de parcare libere pentru consilierii locali a fost solicitată de unii dintre aceștia. “În ședința extraordinară a Consiliului Local Sibiu din data de 15 mai legislativul local a hotărât desființarea parcării din Piața Huet, devenind astfel pietonală. Această parcare era utilizată și de unii consilieri locali atunci când participau la ședințele lunare ale Consiliului. În acest context consilierul local Ioan Stroie a solicitat asigurarea unor locuri de parcare pentru membrii Consiliul Local în ziua în care participă la ședință. Pentru a duce la îndeplinire această solicitare, Poliția Locală a închis temporar o zonă cu 14 locuri de parcare pe strada A. Odobescu. Pentru eliberare, a fost necesară mutarea a câteva mașini pe o stradă din imediata vecinătate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și dăm asigurări ca nu se va mai repeta această situație“, dau asigurări reprezentanții Primăriei Sibiu, în răspunsul transmis la solicitarea Turnul Sfatului.

Știre inițială

Joi, 30 mai 2019, a avut loc prima ședință a Consiliului local Sibiu în care consilierii care participă la ședință nu și-au mai putut lăsa mașinile personale în Piața Huet, deoarece aceasta a fost transformată în zonă pietonală.

Dar pentru ca aleșii care merg la ședință să nu piardă vremea în căutarea unui loc de parcare în zona centrală, polițiștii locali au primit ordin să delimiteze peste noapte parcarea de pe str. Alexandru Odobescu, din fața Teatrului Gong. Iar dimineața, indiferent că aveau sau nu tichete de parcare valabile, indiferent că erau mașini înmatriculate în Sibiu sau în alte județe, mașinile care mai erau în respectiva parcare au fost preluate de autospeciala de ridicat mașini și mutate în alte locuri din apropierea centrului istoric. Locurile astfel eliberate au fost delimitate cu bandă roșie, iar un polițist local a rămas în zonă pentru a indica șoferilor care nu își mai găseau mașinile, unde să le caute.

Pe parcursul zilei de joi, până după finalizarea ședinței Consiliului local, în spațiul delimitat din fața Teatrului Gong au mai putut parca doar cei 22 de consilieri locali (dintr-un total de 23) care ar fi venit la ședința Consiliului local cu mașina.

“Am primit mesaj“

Ședința de joi a Consiliului local al Sibiului a fost specială pentru Tiberiu Drăgan, consilierul local liberal care a fost ales atunci viceprimar al orașului. “Da, am venit cu mașina la ședință. Unde am parcat? Pe str. Alexandru Odobescu, jos, la Teatrul Gong. Noi am primit un mesaj, de luni, de când am avut ședința de comisie, că vom găsi loc de parcare acolo“, spune Tiberiu Drăgan, de acum și viceprimar al Sibiului. Spune că nu știa de ridicarea mașinilor pentru a elibera locul și e de acord că situația nu e dintre cele dorite. “Nu pot să comentez mai multe, căci nu am informațiile necesare despre cum s-au desfășurat lucrurile. Consider că nu este cea mai grozavă soluție găsită. Pe viitor, cred că vor fi altele“, a mai spus Tiberiu Drăgan.

Tot cu mașina a venit și consilierul social-democrat Ioan Stroie. Și, evident, tot în parcarea eliberată pentru aleșii locali a lăsat mașina. “Habar nu am de faptul că au fost ridicate mașini de acolo, pentru noi. Era locul păzit de poliția locală, dar nu știam nimic de toată povestea, că au fost ridicate mașini sau mai știu eu ce. Am mers acolo deoarece am primit un telefon de la un coleg care mi-a spus că acolo avem locuri de parcare Nu văd bine toată situația aceasta. Dacă e așa, o să parchez la Piața Cibin și vin pe jos, că nu e mare lucru. Cred că cel mai simplu ar fi să putem fi lăsați în Piața Mică, timp de două ore cât durează ședința. Dacă nu se poate nici asta, să fie lăsat fiecare să își caute loc de parcare și cu asta-basta. E o prostie ce au făcut, dacă au ridicat mașinile altora“, afirmă Stroie.

În parcarea eliberată au mai putut opri doar consilierii locali În parcarea eliberată au mai putut opri doar consilierii locali

Cine a decis?

Turnul Sfatului a solicitat o declarație pe acest subiect și conducerii Primăriei Sibiu, însă până la ora publicării acestui material răspunsul nu a ajuns. Din informațiile culese de Turnul Sfatului, situația a fost generată după ce reprezentanții Serviciului de administrare a domeniului public din cadrul Primăriei au indicat reprezentanților Serviciului de Poliție locală parcarea care trebuie ținută goală pentru ca aleșii locali să aibă unde își lăsa mașinile. Iar amenajarea unui astfel de loc dedicat aleșilor locali a fost un subiect de discuție și în ședința Consiliului local din urmă cu o lună, când a fost adoptată hotărârea de transformare a Pieței Huet în zonă pietonală. “Se va găsi o soluție“, le-a răspuns atunci primarul Astrid Fodor, consilierilor locali care întrebau unde vor parca atunci când vin la ședințe. Din informațiile Turnul Sfatului, nu Astrid Fodor a fost cea care a cerut, însă, ridicarea mașinilor.

În mod normal, cei 23 de consilieri locali ai Sibiului vin în această calitate la Primărie (unde se țin ședințele forului legislativ local) de două ori pe lună: în ultima marți a lunii, când se întrunesc în comisii pentru a discuta proiectele de hotărâre, și două zile mai târziu, în ultima zi de joi a lunii, când în plenul Consiliului local sunt dezbătute și votate proiectele. În situații speciale se mai organizează și ședințe extraordinare, pentru adoptarea unor hotărâri urgente.

Revoltă

Situația ridicării mașinilor a fost semnalată, mai întâi, de către sibieni, prin intermediul rețelei Facebook. “Iată mai nou care este soluția parcării mașinilor consilierilor: se ridică pe nepusă masă fără avertisment toate mașinile din față de la Teatrul Gong (inclusiv cele cu tichet sau abonament) pentru a face loc aleșilor care au ședință. Este deja a doua oară săptămâna aceasta! Vi se pare normal? Mi se pare total aberant să te trezești cu mașina luată pe sus după ce ai parcat regulamentar și ai plătit pentru asta, mutată doar așa că «e ordin de la primărie». Și alt argument al celor de la ridicări «e domeniul public» - hai, serios?!? Eu cred că într-o țară normală, într-un oraș civilizat, nu așa trebuie să se comporte o primărie“, scrie, de exemplu, Flaviu Boerescu. El arată că au fost mutate și mașinile unor turiști străini. “Ospitalitate, ce mai!“, concluzionează sibianul, a cărui postare a fost urmată de un șir de comentarii în care sibienii își exprimă nemulțumirea.

Foto: Flavius Boerescu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

70 comentarii

Hermanndorf

Acum 1 an

La modul sincer si realist, daca asta s-ar fi intamplat in Videle, Craiova, Braila sau Slobozia, ar fi iesit un protest al rezistentilor si al tuturor celor de" dreapta" scarbiti de primitivismul si nesimtirea pesedistilor. Doar ca la Sibiu, lumea voteaza primari precum aplauda focile carora li se arata un ghibort. Hai sa va vad acum, FDGR lovers!
Raspunde

virgil

Acum 1 an

Ioan Stroie este FDGR lover? numai bine li se punea la dispozitie un autobuz?
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Mentalitate de slujbasi comunisti si de stapani de tarla. In loc sa rezolve priblema parcarilor dumnealor isi creaza privilegii . De ce ar mai avea i teres sa rezolve problema parcarilor ? Ei si-au rezolvat-o. Doamba primar nu isi da demisia cand e declarata de justitie incompatibila, consilierii au locuri de parcare preferentiale , pe cand benzi speciale de circulatie ptr “oficialitatile licale” si angajati la stat care sa le faca curatenie acasa ? Nu vi se pare ca ne teleormanizam ? Rusine celor responsabili de aceasta decizie .
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Scuze pentru greselile de ortografie din mesajul anterior dar asa e cand te grabesti si scrii de pe telefon. As vrea sa stiu totusi cine e responsabil de aceasta decizie geniala si poate aflam si cum plateste oalele sparte ?
Raspunde

2cents

Acum 1 an

sunt convins ca cineva a si platit masina de ridicari pentru ce a prestat acolo, si sunt convins ca acel cineva nu a platit din buzunarul propriu. Multumim din nou primariei
Raspunde

Consuela von Sibiu

Acum 1 an

Noi, sibienii muritori si trecatori prin viata nu suntem vrednici de a ne blagoslovi de locurile de parcare din imediata apropiere a inimii orasului!
Raspunde

Werner

Acum 1 an

Stie cineva cand sunt alegerile pentru primarie ? Nu stiu cum a ajuns nesimtita asta primarita ca eu nu am votat-o. Eu tin minte ca l-am votat pe Johannis care intr-adevar s-a ocupat de Sibiu. Nesimtita asta nu a foat in stare nici macar sa intretina ceea ce a facut Johannis. Cei ce au avut macar o data treaba prin primarie stiu exact la ce ma refer ...
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Total de acord. La urmatoarele alegeri locale, voi ajuta si eu ca forumul sa scoata un procent si mai mic decat ce a scos psd-ul acum. Atata timp cat cei din forum au lasat-o in primarie, sunt complici la tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Sibiu
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nelu

Acum 1 an

Tanti primarita nu are nici o legatura, majoritar in consiliu este PNL, data viitoare votati FDGR, nu vor mai fii probleme nici cu domnia , gunoaiele scumpe, pam pam
Raspunde

jeep

Acum 1 an

corect werner
Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Tanti ai pus-o!Mai vrei sau nu la Primarie ? Rapid un comunicat sa lamurim lucrurile si daca este cazul scuzele de rigoare si promisiunea ca acest lucru nu se va mai intampla....
Raspunde

Sfatul turnului

Acum 1 an

Ne-am intors inapoi in comunism? Cum e posibil să folosești banii publici pt idioțenii de genul acesta, inchizi parcarea cu o zi inainte, dar nu ridici masinile regulamentare, cu ce subtem noi obligați sa suportam toate capriciile unor idiocrați! Oameni buni, aveti grijă ce votați.
Raspunde

.

Acum 1 an

..Aprecierea primariei pentru votul sibienilor de duminica trecuta. :))
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Vin si eu luni pana la primarie? Cu cine sa vorbesc sa imi elibereze un loc?! In alta ordine de idei, nu exista parcare la 90? Nu exista parcare la Teatru? Le cade burta daca merg putin pe jos? Autobuzele nu sunt o solutie? E prea degradant? Mama voastra de imbuibati!
Raspunde

@ fodor & compania

Acum 1 an

Daca acesti consilieri au mai multe drepturi decat sibienii de rand, le sugerez sa o faca cu si mai mult tupeu. Sa parcheze direct in piata mare, la usa primariei, sa nu le cada .... ceva de la prea mult mers pe jos.
Raspunde

andrei

Acum 1 an

Consilierii locali puteau folosi mijloacele de transport în comun în loc să-și rezerve peste noapte parcarea
Raspunde

Maria

Acum 1 an

Incredibil! Nu se poate asa ceva in anul 2019...Sa le fie rusine celor care au dat ordinul pt ridicarea masinilor! Proprietarii masinilor ar trebui sa se asocieze si sa dea in judecata primaria sau persoana care a dat ordinul. Rusine, comunistilor!!!
Raspunde

Iuda

Acum 1 an

Ala care a luat decizia asta tre sa isi dea demisia urgent. Un slugoi ordinar.
Raspunde

Parvenitism

Acum 1 an

Exact... cum sa respecti asemenea ORDIN dat de niste neaveniti angajati consilieri ?
Raspunde

Samule v. B.

Acum 1 an

Este doar inceputul. Urmatorul pas este sa nu mai lase romanii pe centru. Nu ar fi ceva nou... si se va intampla pas cu pas :)))
Raspunde

Primaria Caracal

Acum 1 an

Superb la Sibiu!
Raspunde

Fara

Acum 1 an

S-a rasturnat carul si la Sibiu?
Raspunde

un sas

Acum 1 an

Mai rumanasilor...Asta se intampla numai in RO...De ce ..pentru ca ROMANU din momentul in care are ceva de spus el crede ca e DUMNEZEU pe pamant nu mai tine cont de cei care io datat acest drept sa aiba ceva de spus...Asa ca nu va suparati VOI iati facut MARI ...mult succes...
Raspunde

Buciflex

Acum 1 an

Ce pacat ca nu au parcat si biciclistii hipsteri de la piete libere acolo. Poate le ridicau si lor trotinetele.
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Domnu’ Dragan cum adica “ pe viitor se vor gasi alte solutii ?” De ce ar trebui sa va asigure cineva parcarea ? Consilierii sunt in slujba comunitatii - orasului si nu invers. Dvs. sunteti liberal ? Dupa felul in care ganditi as fi putut pune pariu ca sunteti educat de Dragnea si Carmen Dan la scoala de comunisti din Teleorman . Explicati-mi si mie de ce ati avea prioritate la parcare in fata oricarui alt. cetatean ? De la domnul consilier Stroie nu am pretentii pentru ca dansul e de la PSD. De ce sa va lase pe dvs in Piata Mica si nu pe cei care isi iau copiii de la scoala sau pe cei care cheltuie bani in centrul Sibiului ? Nu cumva vreti sa vi se si spele masina in cele 2 ore de sedinta ? Inca odata si ptr. dvs.: consilierii se afla in slujba conunitatii si nu invers.
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

15 Mai 2019 Hotărâre: Piața Huet a devenit zonă pietonală. Consilier local: “și noi unde mai parcăm?“ “Noi, în timpul ședințelor de Consiliu local, unde vom mai parca mașinile“, a întrebat Ioan Stroie “Pentru ședințele de Consiliu local vom găsi o soluție. Categoric. Și pentru ședințele comisiilor“, a încheiat Astrid Fodor. Azi 31 Mai 2019 ACTUALIZARE Mașinile turiștilor și sibienilor, ridicate pentru a face loc mașinilor consilierilor locali. “Ne cerem scuze. Nu se va mai repeta“ De scuze si de vorbe suntem satui. Sunteti toti consilierii vinovati de acesta incompetenta. O luna de zile sa va parcati masinile in parcarea de langa Skatepark. De acolo urcati in TURSIB 1 Statia Obor 1 pana la Piata Cibin 2. Si de acolo daca esti sibian stii cum sa ajungi in centru.
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Bravo !
Raspunde

didi

Acum 1 an

Asa ceva te lasa fara cuvinte,imi este greata. Atat au inteles ei din ultimele zile? M-am saturat de atitudinea asta sfidatoare la adresa noastra. Astia nu au auzit de transport in comun sau de mersul pe jos? Lipsa totala de respect fata de cetatean.Rusine!!!!!!
Raspunde

Hermanndorf

Acum 1 an

Sa va iau primaria si consilierii in Codrin Stefanescu!
Raspunde

S

Acum 1 an

Veniți mah cu taxiul, ce dracu. E atât de aflglomerat orașul și voi, în loc sa dați exemplu...
Raspunde

MPT

Acum 1 an

Trebuie dată în judecată primăria pentru abuz. Auzi tu, toți păduchii din consiliul local au nevoie de mașină la scara cu orice preț. Nu erau în slujba cetățeanului acești "aleși"? Din ăștia nu scoți comunismul cu una cu două indiferent de culoarea politică. Bine că Papa poate sa meargă cu Loganul, premierul Olandei cu bicicleta samd. Putem sa o punem și de un protest, nu?
Raspunde

S

Acum 1 an

Sau, care sunteți din același partid, veniți câte 4-5 într-o mașină :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 1 an

Și ăștia care o atacați pe fodor pt asta... Toți sunt de vina, și cererile de locuri de parcare au pornit de la consilierii PSD. Votez io cu unii noi la anul, cu USR. Dar să-i pună dracu sa vrea loc de parcare și ei...
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Si de cand are PSD-ul majoritate in consiliul Sibiului ? Aici e cardasie FDGR, PNL, PSD. Dar nici unul din tot consiliul ala sa nu traga un semnal de alarma ? Va dati seama de calitatea consilierilor pe care i-am votat ?
Raspunde

Misu

Acum 1 an

Ce mârlănie! Politia locala slujește Consiliul local și Primăria, nu cetățenii! Domnii aleși nu pot pierde timpul lor extrem de prețios pentru a se duce să ridice mână cam o ora pe luna să - și ia tainul. Consilierii locali din Sibiu ar putea rămâne acasă în timpul ședințelor să spună "da" la telefon și sa nu mai încurce traficul. Vreau să zic că nu există nicio dezbatere în CL și așa se face că orașul este prost administrat. Iar democrație nu-i și pentru căței.
Raspunde

Iuda

Acum 1 an

Scuze? e podul plin de scuze. Cum zicea cineva mai sus, nimeni nu e mai presus de cetateanul de rand. Sunteti in slujba noastra deci tre sa traiti dupa exact aceleasi reguli ca si noi. Nu meritati parcare rezervata, nu meritati prioritate, nu meritati nimic in plus. Bai cata nesimtire si grosolanie.
Raspunde

Fara

Acum 1 an

Prostia la ea acasă. Halal administratie. Un pr.st cere, iar cei fara creier executa.
Raspunde

sibianul excedentar

Acum 1 an

AFARA cu toti! incepand cu FODOR si terminand cu toti consilerii ! Atitudine de Teleorman ,Carmen Dan si Liviu Dragnea. Cred ca FDGR si tot ce inseamna administratia locala Sibiu ar trebui scuturati bine , de preferinta SCHIMBATI TOTI la alegeri pt ca am impresia ca in Sibiu lucrurile sunt scapate de sub control de Fodor &co. Cum sa RIDICI masini parcate LEGAL cu tichet de parcare platit ? Nu e posibil asa ceva. Unde scrie ca stimabili consilieri locali trebuie sa aiba rezervate 22 de locuri de parcare in centru ? nu erau locuri la cazarma 90 sau la gara ? e greu sa umble 10 min sau sa vina la sedinta cu 30 de min inainte ? Normal ca nu ii intereseaza sa gaseasca solutii pt traficul din SB cand ei au asigurata parcarea, nu folosesc transport in comun , etc.
Raspunde

?

Acum 1 an

Dacă va gasiti mașinile zgâriate sau lezate în orice fel oare puteți da primăria în judecata ptr daune materiale?
Raspunde

rammstein

Acum 1 an

premierul olandei vine la servici cu bicicleta....astia din romania daca se poate sa vina cu masina direct in birouri...uitati-va cu ce masina merge Papa !!!...pe cand analfabetii din primarii merg cu locomtive aduse din germania la kilogram.....nu vi se pare ca militia asta locala si-a cam depasit atributiile???...dupa ce poarta ilegal o uniforma,mai fac si gat ca sunt mari apostoli ai drepatatii....am scapat de interlopii lui dragnea si acum dam d altii???...
Raspunde

andrei

Acum 1 an

Consilerul local care a facut solicitarea face parte din PSD. Restul sunt fapte, nu vorbe !
Raspunde

Noe

Acum 1 an

Ce sa zici si tu amaratule... pacat ca nu ai spus ca Dragnea a cerut. Erai in stare. Slugi peste tot!!!!
Raspunde

Miki

Acum 1 an

Să le fie rușine!
Raspunde

nu au rusine

Acum 1 an

Ăștia nu au rușine, ca dacă aveau,nu făceau. Măcar nu îmi pare rău, ca oricum nu i_am votat niciodată.
Raspunde

Ciprian

Acum 1 an

Cu stampila...la vot. Asa se sanctioneaza asemenea atitudini ale ALESILOR nostri. Am avut de curand o mostra de ce poate insemna puterea votului. Diaspora a votat masiv pentru ca oamenii aia au vazut ce inseamna sisteme functionale. Nu mai acceptati ca alesii nostri sa-si aroge asa-zise drepturi. Nu au mai multe decat noi ceilalti, ba dimpotriva, au obligatia sa fie exemple pentru comunitate. In toata Europa (aia cu apa calda la robinet), a avea o masina este considerat un privilegiu. Zonele centrale (mai ales cand sunt istorice) sunt pietonale. Daca vrei sa ajungi acolo, n-ai decat sa lasi masina in parcare (si alea care sunt aproapre sunt scumpe) si sa o iei la picior sau sa apelezi la transportul in comun. Si e valabil pentru TOTI cetatenii. Sa ceri locuri de parcare preferentiale pentru ca esti "ales" echivaleaza cu o demisie. Si asa e normal.
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Vrem demisii. Cel sau cea care a aprobat rudicarea masinilor trebuie sa trimita un comunicat scris cu motivul acestei decizii. Fara scuze si fara " nu se va repeta". Injuraturile nu dor.
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Nu demisii , demiteri pentru slugoi care au executat cu atata sarguinta asemenea decizii - ilegale si imorale ! Trebuie sa cada un cap de sef .
Raspunde

Toma

Acum 1 an

Din pacate,etalarea masinilor personale si o sueta cu amicii sunt singurele motive pentru care vin de doua ori pe luna la Primarie!De ce ?Simplu, fac parte din "statul paralel"!
Raspunde

Ioan

Acum 1 an

Incredibil! Exista vreo diferenta intre Tariceanu si acesti alesi?
Raspunde

Dragnea

Acum 1 an

Prostia (politia) locala ar trebui desființată în primul rând, niște inculți cu două clase miros a transpirație de la o poștă și aceste rebuturi sociale urecheaza cetățeni de rând că doar cu ei își permite.
Raspunde

Garfield

Acum 1 an

Inadmisibil. Incredibil. Nu parchez des in centru, dar daca voi pati una ca ásta, ma judec cu primaria pana in panzele albe. Tupeistii dreaq! Sa mearga pe jos, face piciorul frumos.
Raspunde

Forseti

Acum 1 an

Cei carora le-au fost ridicate masinile ar trebui sa depuna plangere in instanta. Pana cand sa mai inghitim incompetenta si bataia de joc.
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Mentalitate tipic PD-lista a depunctului PNL!
Raspunde

Pepe

Acum 1 an

Daca tanti de la primărie nu demite pe" vinovat" ar trebui sa isi depună demisia! Asa ar fi normal.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciuciu

Acum 1 an

si daca nu ? te spinzuri ?
Raspunde

Sibian la care i a ajuns

Acum 1 an

“Verticalitatea” FDGR in actiune. Asa ne trebuie atat timp cat ii votam pt ca ei sunt mai “speciali”, sau ne inghesuim sa trimitem copiii la liceul lor. Nu au nici o realizare sau performanta, dar au ajuns si ei sa se creada speciali. Iar noi trebuie sa jucam dupa asa zisele lor reguli. Ultimele alegeri ne au aratat ca putem sa fim din nou romani si sa incetam sa credem ca altii sunt mai buni pt ca vorbesc alta limba
Raspunde

S

Acum 1 an

@sibian la care i a ajuns Si ei au contribuit la direcția bună în care a luat-o orașul în ultimii 20 ani. Putea fi un oraș mai sărac, ca Tg. Mureș, de exemplu. Asa ca nu as zice ca nu au făcut nimic. Dar ca sa votezi cu alții nu trebuie sa nu fi făcut nimic, ajunge ca nu au făcut destul. Iar cu limba, mizeria cu parcările a venit de la românașii din PSD. Dupa aia au fost complici și FDGR și PNL.
Raspunde

S

Acum 1 an

@eka Pai aia am zis și eu, ca sunt în cârdășie. Nu e pe principiul huo fdgr, votam cu PNL sau psd. Toți au făcut-o de oaie de data asta.
Raspunde

Eka

Acum 1 an

De acord cu tine. Problema noastra e cu slugoii din consiliu , nu e intre noi. Peace brother !
Raspunde

...

Acum 1 an

Eu propun urmatoarea solutie pentru domnii consilieri : sa intre cu masinile in holul central al Primariei, un lift auto sa ii ridice la mezanin, sa poata intra cu masina in sala de sedinte. Pentru a nu incurca dezbaterile, votul favorabil va fi exprimat printr-un claxon (evident ca nu vor cobori din masina proprie si personala !), iar intentia de a lua cuvantul, va fi exprimata printr-un blitz. Aplauzele vor fi consituite din avarii. Cred ca am acoperit intreaga desfasurare a sedintelor...
Raspunde

Ultimii Toparlani

Acum 1 an

Intotdeauna acesti "consilieri" n-au fost altceva decat parveniti angajati politic, adica, in fapt in mare parte niste oameni buni de nimic, dar cu pile. NU iti trebuie nici o calificare, nici un CV, nimic sa fi consilier.... iti trebuie doar sa fi fost tactu comunist sau ma-ta amanta cuiva pe vremuri, sa beneficiezi de asemenea "functie".......functie de taietor de frunze la caini, aburitor si parvenit. DIn cati consilieri sunt angajati, platiti bine din taxele noastre, doar 10% efectiv muncesc...restul probabil atunci au venit prima zi din an la servici si si atunci au facut o gainarie. Apel catre primarie : angajati-va consilieri, oameni competenti si educati, nu putori internationale, nulitati care fac abuz si isi platesc vacantele, fitele, abuzurile pe banii nostrii. Ca nu ne faceti nici un serviciu, nici noua, platitorilor si nici voua, consumatorulor fara merite. Voi ar trebui sa va parcati masinile cat mai departe, sa nu deranjati turistii si oamenii din ai caror bani traiti, lichelelor !
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Pe astia i-am ales noi sibienii atunci cand am votat listele partidelor la locale. Deschideti ochii mai bine data viitoare !
Raspunde

Parvenitism

Acum 1 an

Politia.. asta comunitara care se plimba pe strazi aiurea, trecand pe langa copiii care cersesc cu nepasare.... ca si cand nu e treaba lor sa rezolve chestii de genu asta... politia asta de 2 bani, are timp sa ridice masini PARCATE LEGAL pentru fundurile nespalate ale unor buni de nimic platiti din banul public local care nu se pot deplasa inca 50 de metrii ?!?!?!?!?! Politia asta locala alte treburi nu mai avea ? Decat sa faca abuzuri la cererea unor infatuati !??!?!? Sa ne spuna si noua, aceasta institutie platita din bani publici, aceasta politie, adunatura de slugi, dupa cum se observa... cine este acel "jupan" care le-a dat ordin sa ia masinile ?! Ca ei se pare ca nu sunt in slujba cetateanului, sunt in slujba jupanilor care le ordona sa ia masinile cetatenilor, asa, la cherem ! Azi-maine aceasta politie locala de slugi, ne vor bate si pe strada, precum jandarmeria de buzunar a PSD-ului pe 10 august. Care e diferenta ? Sunt atat de redusi mintal oamenii astia... e incredibil.
Raspunde

S

Acum 1 an

@ultimii toparlani Mi se pare mie sau nu știi ca ăștia nu sunt angajați, sunt aleși de noi, la alegeri ? La alegerile locale ți se dau doua buletine de vot, unul pt primar și unul pt consiliul local, cu liste de candidați pe partide (ca la parlamentare). Zic și io, poate unii (incredibil) nu știu chestia asta.
Raspunde

Luca

Acum 1 an

Jalnici ... de asta nu a mai progresat orasul acesta din 2007 ! Apropo de permisele de parcare "in interes de serviciu " - chiar nu vede nimeni ilegalitatea acestor permise ? Mai ales ca am vazut unele cu nr 25000 ... adica 10% din locuitori .
Raspunde

Sibian la care i a ajuns

Acum 1 an

@S: Cred ca inainte sa scrii ceva ar trebui sa te documentexi putin. Structura de consilieri locali ai Sibiului este publica. Dar trebuie sa te inteleg, consilierii FDGR (care sunt mai multi decat restul laolalta) au facut atat de putine incat nu ai auzit de ei. In schimb isi fac legile dupa cum vor ei, chiar daca asta inseamna sa ridice masinile altora pt ei.
Raspunde

Sibiu

Acum 1 an

Serviciul Public de Politie Locala trebuie neaparat desfintat. Nu are nicio utilitate comunitatii sibiene.
Raspunde

Un Sibian ROMAN

Acum 1 an

Ar trebui sa iesim in strada ,cum isi permit acesti nesimtiti asa ceva ?si noi ca prostii ii mai si platim. Domana...' prima" are voie sa intre in piata Huet si ea si directorii de la primarie iar locatarii merg cu bagajele 2 km pe jos , CUM POATE SA NE UMILEASCA IN ACEST FEL.................ca sa fim seriosi niciodata nu gaseti loc de parcare nici pe mitopoliei nici pe str.Odobescu. Doamna primar noi venim acasa nu la servici ca voi...ce statut aveti voi?????????cine dintre Sibieni au loc de parcare asigurat cand merg la servici????/dar cand te duci acasa sa nu ai dreptul sa mergi cu masina ? un de s-a mai pomenit asa ceva?.De ce masinile locatarilor polueaza iar ale lor nu?????? cine a mai intalnit ca sa ajungi acasa trebuie sa vii cu bagajele in mana de la km. sau doamna primar ne intoarce in timpurile vechi cand Romanii nu aveau voie sa vina pe centru , accesul fiind permis doar sasilor, persoanele mai invarsta stiu despre ce vorbesc, oare nu traim in Romania nu suntem Romani?????cat sa ne mai calce in picioare si sa ne umileasca acesti sasi? Ce urmatiti domnilor consilieri sa ne vindem locuintele dupa 50 de ani ?este interesat cumva FDGR sau biserica evanghelica sa cumpere casele oamenilor?Si apropo pot sa va trimit si poza ca si FDGR intra cu masinile lor in Piata Mare ca de ei sunt sasi......nu?Daca tot este incompatibila primarita sa isi de DEMISIA . treziti-va romani pana nu este prea tarziu, sa nu mai lasam sasii sa ne faca legile si sa ne injoseasca in tara noastra. Daca veniti sa vedeti sa umplut Piata Huet de cosuri de gunoi ....frumos ptr.turisti tot la 2 metrii cate 3 containare. Asteptam alegerile sa scapam de aceasta incopententa si de consilierii care sunt platiti pe spinarea noastra.O sa vedeti ce costuri o sa vina si cu aceste containere de gunoi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus