Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Vine Festivalul! Parcări rezervate

Vine Festivalul! Parcări rezervate

Din cauza Festivalului Internațional de Teatru, ce se desfășoară în perioada 14-23 iunie administrația locală anunță închiderea unor parcări, pentru buna desfășurare a evenimentului. ”Rugăm publicul să dea dovadă de înțelegere față de aceste măsuri necesare și să aleagă alte parcări zonale sau spații de parcare de pe aliniamentele stradale”, anunță administrația locală.

  • Parcarea din Piața Teatrului va fi închisă publicului în perioada 10 - 25 iunie, în această locație desfășurându-se activitatea logistică necesară organizării Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De asemenea în acest spațiu vor fi parcate o parte din autovehiculele trupelor participante și echipamentele necesare. Tot aici se vor organiza și se vor lansa artificiile cu ocazia deschiderii și închiderii Festivalului.
  • Pe strada Bastionului vor fi rezervate pentru Festivalul Internațional de Teatru un număr de 7 locuri în perioada 12-24 iunie
  • Locurile de parcare de pe strada Moș Ion Roată (în spatele Teatrului Gong) vor fi rezervate Festivalului în 11 și 12 iunie.
  • Un număr de 5 locuri de parcare din Piața Mică (în zona Casei Artelor) vor fi rezervate Festivalului în perioada 10-24 iunie pentru că aici va avea loc Sibiu Book Fest și apoi ateliere de circ.
  • Parcarea din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu va fi închisă în perioada 12-24 iunie și rezervate pentru Festival
  • În parcarea de la Sala Thalia va fi necesară rezervarea a 10 locuri, dar pentru scurt timp, în 21-24 iunie.
  • Un număr de 3 locuri de parcare pe strada Al. Odobescu vor fi rezervate pentru autovehiculele Festivalului în perioada 11-23 iunie, pentru a fi utilizate în acțiunile de la Teatrul Gong.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

IOO

Acum 3 ani

Da, vine inca unul din numeroasele festivaluri... Cetatenii orasului trebuie sa se descurce ca Primaria nu este a lor este de fapt Primaria festivalurilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus