Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Un nou lot de autostradă, util pentru sibieni, inaugurat anul acesta

Un nou lot de autostradă, util pentru sibieni, inaugurat anul acesta

Lotul II al autostrazii A 10 Sebes - Turda, Santimbru - Aiud - Radesti va fi deschis traficului pana la sfarsitul acestui an, anunta constructorul Aktor.
"Pana la sfarsitul anului, lotul II al autostrazii Sebes-Turda de 24,25 km va fi deschis traficului, permitand legatura rutiera intre Coridorul IV, autostrazile "A1 Sibiu - Deva" si "A3 Campia Turzii - Gilau"", anunta Aktor.
Constructorul va incepe lucrarile de asfaltare la finalul lunii iunie, cu o echipa de 350 de oameni.
"AKTOR, contractorul lotului de autostrazi Santimbru - Aiud - Radesti, accelereaza lucrarile pe acest segment, pe baza unui calendar foarte specific. In prezent, se lucreaza intens la rambleele de poduri, la ridicarea si asezarea grinzilor pe toate podurile, turnarea straturilor de balast stabilizat, precum si la structurile din beton, rigolele si zidurile de sprijin. De asemenea, lucrarile de asfaltare sunt planificate sa inceapa cu primii 7 km din totalul de 24,25 km al lotului II, in perioada 25-30 iunie 2019. Aceste lucrari se realizeaza cu un efectiv de peste 350 de persoane, cu 120 de camioane si peste 80 de masini mecanizate", se arata in comunicatul de presa.
A10 este autostrada care va face legatura dintre Autostrada A1 si Autostrada A3, pe traseul Sebes - Turda.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 3 ani

Dobrica tata, daca tu crezi ca in jumatate de an termina ce n-au facut in 4 ani inseamna ca esti cel mai mare NAIV pe cate l-a avut Romanika!! Ba tata,treziti-va din SOMN si renuntati la metoda copy-paste de “fake” news!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus