Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Șase la o panglică, dar pontonul s-a scufundat. Centrul pentru copii cu dizabilități, inaugurat de Raluca Turcan este nefuncțional

Șase la o panglică, dar pontonul s-a scufundat. Centrul pentru copii cu dizabilități, inaugurat de Raluca Turcan este nefuncțional

Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial, anunță G4Media. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul se află scufundat jumătate în apele Dunării. Pontonul era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Mahmudia au declarat că acesta este doar „puțin bandat” și nicidecum scufundat: „El nu este scufundat. Unde a fost ancorat în zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia.

Șapte oameni, în frunte cu Ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea, în urmă cu trei săptămâni, a unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Evenimentul a avut loc cu ocazia lansării, la Tulcea, a primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, un proiect privat realizat de Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY România.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Birtu

Acum 1 lună

Pentru cateva fotografii si niste imagini video ,politicienii nostri sint abonati la asa ceva. Dar nimeni nu raspunde daca ceea ce auinaugurat sint si corect executate ! Ar trebui sa isi dea demisia in caz ca au aparut si ei la inaugurare si totul e stricat chiar daca vina nu e a lor. Dar daca participa la inaugurare atunci si ei sint vinovati.
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Ha, ha, ha! Mai ceva ca pe vremea pesedeului...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus