Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Caravana Job-urilor Hi-Tech în cartierele Sibiului a ajuns la final

Caravana Job-urilor Hi-Tech în cartierele Sibiului a ajuns la final

Ediția cu numărul doi a Caravanei Job-urilor Hi-Tech a ajuns la final, după două săptămâni în care am vizitat cartierele Sibiului și am intrat în contact cu sute de persoane interesate de un loc de muncă.

Desfășurat în perioada 10 - 20 iunie, proiectul a avut ca scop folosirea tehnologiei de ultimă generație pentru a arăta sibienilor aflați în căutarea unui job cum pot experimenta virtual locul de muncă vizat și cum se poate trimite CV-ul pentru a aplica online, în câteva minute. Totul fără nici un cost.

Deschiderea a avut loc în holul central al Facultății de Inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga, ocazie cu care specialiștii în recrutare au stat de vorbă cu numeroși studenți despre oportunități de dezvoltare profesională și cum ar putea arăta o carieră în inginerie la una din companiile sibiene.

job-uri hi tech 2

A urmat o serie de vizite în cartierele Sibiului, de la Broscărie și Gușterița, până în Țiglari, ocazie perfectă pentru a intra în contact diferite categorii sociale, sibieni care au un acces mai restrâns la tehnologie de ultimă oră și informații actualizate legate de piața muncii din Sibiu.

Cei mai curioși sibieni au putut vedea cu ajutorul ochelarilor virtual reality și a filmărilor 3D cum este să lucrezi la marile companii din Sibiu.

WhatsApp Image 2019-06-21 at 11.36.02 (5)

Scopul final l-a reprezentat creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

Evenimentul de închidere s-a desfășurat joi după-masă în incinta Sibiu Shopping City, unde specialiștii în recrutare și resurse umane au putut dialoga cu o nouă categorie de public.

job-uri hi tech 5

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.

Partener principal: Continental Sibiu.

Proiect sprijinit de Guhring, Terra Building, Wenglor, Sibiu Shopping City și Magnet CV.

job-uri hi tech 1 caravana job-uri 3 job uri hi tech 4 WhatsApp Image 2019-06-21 at 11.36.02 (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus