Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Lucrările la viitorul sediu al Palatului Copiilor avansează. Au nevoie încă de donații

Lucrările la viitorul sediu al Palatului Copiilor avansează. Au nevoie încă de donații

Demarate la începutul anului, lucrările la viitorul sediu al Palatului Copiilor continuă. Potrivit reprezentanților instituției, întregul arsenal se va muta cu succes vara aceasta în noua locație.

Datorită implicării fundației KeepGiving și a companiei KeepCalling, instituția atât de iubită de copiii sibieni reușește să avanseze îmbucurător cu lucrările pentru noul sediu. Micuții învățăcei vor avea birouri și monitoare noi.

„În doar șase luni am reușit să întâlnim în drumul nostru atâția oameni plini de energie, entuziasm și voință, încât proiectul de renovare a început să capete contur. Mai mult de atât, am realizat cât de importantă este implicarea comunității și am văzut cât de multe lucruri frumoase am făcut alături de voluntari. Dorim să transmitem cele mai sincere mulțumiri fundației KeepGiving și companiei KeepCalling de la care am primit birouri și monitoare pentru activitățile viitoare ale Palatului și pentru donația de 50.000 lei destinată instalației de încălzire”, spune Liviu Rotaru, preşedintele Asociaţiei Pro Palatul Copiilor.

62126336_2692546524151223_3437083948407062528_o

Cu toate că lucrările sunt într-un stadiu foarte bun, este încă nevoie de fonduri suplimentare pentru ca proiectul să poată fi dus la bun sfârșit în timp util.

„Suntem aproape de final cu termosistemul și urmează să începem etapa instalației de încălzire. Penultima etapă ar fi cea cu finisajele de la etajul doi. Mai avem însă nevoie de fonduri, deoarece în această vară Palatul Copiilor Sibiu se mută pe str. Henri Coandă, iar lucrările trebuie încheiate cât mai repede”, a mai spus Liviu Rotaru.

Cei care doresc să facă donații pentru proiectul Palatului Copiilor, pot face acest lucru în contul RO95RNCB0227159638480001.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

IOO

Acum 3 ani

Avand in vedere ca Palatul Copiilor este pentru copii din Sibiu Primaria Sibiu ar putea contribui si ea din mult-prea-plinul multianual. Chiar daca nu tine administrativ de ea s-ar putea gasi ceva solutii
Raspunde

EU

Acum 3 ani

Ce donații, când primăria are excedent ? Sa dea dovada ca chiar ii pasa de copii și sa aloce fondurile care lipsesc.
Raspunde

Cetățean

Acum 3 ani

Asa de obtuzi sunt domnii din Primărie... Pentru stadion au găsit bani, deși acolo se desfășoară o activitate privată, pentru copii acestui oraș nu se implica. RUȘINE!!! Puneți-vă capul la contribuție!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus