Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Iohannis se întoarce la Sibiu pentru a primi “Medalia de Onoare“ a FDGR. “Sunt motive suficiente pentru a-l decora“

Iohannis se întoarce la Sibiu pentru a primi “Medalia de Onoare“ a FDGR. “Sunt motive suficiente pentru a-l decora“

Forumul Democrat al Germanilor din România îi va acorda președintelui României, Klaus Iohannis, “Medalia de Onoare“, într-un eveniment programat la finele acestei săptămâni.

Iohannis, cel care a condus FDGR în perioada 2001 – 2013, va fi decorat cu distincția cea mai înaltă a formațiunii etniei germane din România în dimineața zilei de sâmbătă, la Sibiu. Evenimentul este programat la sediul Forumului, de pe str. General Magheru. “Este cea mai mare distincție pe care o dă FDGR. Până acum, această distincție a mai fost acordată unui număr de zece sau 12 persoane. S-a decis acordarea acestei medalii, în primul rând, pentru ce a făcut pentru Forum, cât timp i-a fost președinte. Apoi pentru ce a făcut pentru oraș cât timp a fost primar, dar și pentru ce a realizat pentru țară, de când este președinte. Sunt, zic eu, motive suficiente pentru a-l decora. În plus, e și momentul potrivit, având în vedere că în urmă cu câteva zile a împlinit 60 de ani“, declară Paul Porr, președintele FDGR.

Tot în acest an, Forumul Germanilor a mai acordat această medalie și lui Aurel Vainer, liderul comunității evreiești din România.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

IOO

Acum 2 ani

Oare chiar el si-o va inmana :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus