Joi,
28.01.2021
Partial Noros
Acum
-1°C

Accesul în Cisnădie dinspre Sibiu, redirecționat timp de o săptămână

Accesul în Cisnădie dinspre Sibiu, redirecționat timp de o săptămână

Accesul înspre și dinspre Cisnădie pe relația directă cu municipiul Sibiu va fi închis pe perioada a șapte zile, când sunt programate lucrări de consolidare a drumului.

Lucrările de consolidare a străzii Sibiului – cea prin care se face accesul în Cisnădie dinspre municipiul Sibiu – sunt programate să înceapă luni, 1 iulie și să se încheie duminică, 7 iulie 2019. “Se vor executa lucrări de consolidare a drumului, în intervalul orar 08:00 – 17:00. Traficul rutier va fi deviat spre strada Șelimbărului, pe un traseu temporar conform schiței alăturate“, se arată într-un anunț al Primăriei Cisnădie. Alternativa propusă de administrația cisnădiană presupune un ocol de aproximativ trei km.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

xyz

Acum 1 an

Tara lui Papura Voda. Asemenea lucrari se pot face noaptea, cand nu este trafic si este racoare, nu ziua cand mori de cald si exista traficul de care stim toti. Nu se potea lucra de la 30-21 pana la 4-5?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus