Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Tarifele pentru apa potabilă și canalizare se ajustează în raport cu inflația

Tarifele pentru apa potabilă și canalizare se ajustează în raport cu inflația

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că, începând cu 1 iulie ac, au fost modificate prețurile la apă potabilă, canalizare, precum și pentru diverse servicii oferite terților.

Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,61 lei (3,31 lei, fără TVA) iar cel de canalizare 2,49 lei (2,28 lei, fără TVA).

Creșterea este de 14 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an pentru consumurile din luna precedentă.

Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu S.A. a fost avizată de   Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 705975/16.05.2019 și aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 49 din 28 iunie 2018, fiind motivată de creșterea inflației din ultimul an.

Apă Canal Sibiu S.A. continuă să aibă unul dintre cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 40 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.

Celelalte tarife practicate de Apă Canal Sibiu S.A. pot fi consultate pe pagina web a societății, www.apacansb.ro, secțiunea ”Tarife”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus