Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

Cea mai nouă clinică stomatologică de la Sibiu: servicii de calitate și grijă față de pacienți

08 Iulie 2019 10:00

Cea mai nouă clinică stomatologică de la Sibiu: servicii de calitate și grijă față de pacienți

De ceva timp la Sibiu activează cea mai nouă clinică stomatologică, ce se caracterizează printr-o gamă diversă de tratamente oferite de o echipă profesionistă cu ajutorul unor echipamente ultraperformante. Pearl Smile este condusă de o sibiancă, reușind să adune în echipă specialiști în diverse ramuri ale stomatologiei pentru a le oferi pacienților servicii de înaltă clasă într-o atmosferă unică.

Pearl Smile este situată în inima orașului Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, nr. 67, și se recomandă ca fiind o clinică ce poate oferi cea mai cuprinzătoare și actuală îngrijire pentru pacienții săi, executată la cele mai înalte standarde. „Ne specializăm în toate aspectele legate de stomatologia preventivă, restauratoare și estetică dentară într-un mediu cald, modern și profesional”, spune fondatoarea clinicii, doctorul Daniela Polgar, medic în medicina dentară.

pearl smile

Daniela Polgar a absolvit, în anul 2015, Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu, fiind pasionată de acest domeniu din copilărie.

„Pentru mine, pacientul fericit este motivul principal care mă ajută să îmi duc mai departe visul, de aceea mă bazez pe dorința de a oferi servicii stomatologice de top într-un mod confortabil și personalizat. Scopul meu este de a depăși așteptările pacienților, prin modul în care am ales să combin arta, știința, seriozitatea și intuiția, redându-le bucuria de a avea zâmbete sănătoase și strălucitoare. De aceea sunt întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici și proceduri stomatologice și particip continuu la cursuri de specializare naționale și internaționale”, explică medicul.
Medicii de la Pearl Smile sunt pregătiți din toate punctele de vedere să-și facă meseria la cel mai înalt grad al calității, cu dăruire și responsabilitate, fiind vorba de o echipă de medici pregătiți la standarde europene. Fiecare medic este specializat pe o anumită ramură, astfel încât pacientul beneficiază de cea mai bună expertiză în toate aspectele legate de stomatologia preventivă.

pearl smile medici 2

Toți medicii de la clinică pun accent pe calitate și grija față de pacienți. Calitate - pentru că „vrem să ne știm pacienții cu un zâmbet sănătos pe buze”, iar în ceea ce privește grija față de pacienți, aceștia sunt tratați cu profesionalism și responsabilitate. „La noi, fiecare pacient are tratament personalizat, și pentru faptul că timpul este prețios, pacientul nostru nu este uitat în sala de așteptare”. Aceste lucruri le va permite echipei noii clinici sibiene să creeze o relație medic-pacient de lungă durată bazată pe încredere și profesionalism.

La Pearl Smile sunt oferite o gamă largă de tratamente: protetice, chirurgie dento-alveolară, endodontice, parodontale, ortodontice, pedodontice, odontale, profilatice, dar și de urgență. De asemenea, la clinică se fac și tratamente laser, precum și implantologie orală sau albire dentală.

pearl smile receptie

Pe site-ul clinicii Pearl Smile poate fi făcută programarea pentru o consultație, dar și pot fi consultate toate tarifele aplicate pentru fiecare dintre serviciile oferite de specialiștii clinicii.

Clinica stomatologică Pearl Smile:

PROGRAM Luni -Vineri (09:00 – 21:00) Sâmbătă (09:00 – 14:00) Duminică (închis)

INFORMAȚII DE CONTACT Calea Dumbrăvii, Nr. 67 contact@pearlsmile.ro +40 746 126 252 Facebook: https://www.facebook.com/PearlSmileSibiu/

Comentarii

5 comentarii

LaFlemme

Acum 1 an

Arata bine, dar din pacate preturile (ca la toate cabinetele stomatologice) sunt foarte mari. 80 lei o consulatie cred ca e prea mult.
Raspunde

Baron Felix Wilhelm

Acum 1 an

Felicitări și mult succes în continuare
Raspunde

Cris

Acum 1 an

Personal am întâlnit dentisti si dentisti , de la cei mai buni care-si fac meseria di pasiune si nu pentru bani, si cei care bine-nțeles o fac pentru profit si tot încearcă de fiecare data sa- ti spună ca ai nevoie de una si de cealaltă...eu personal nu mai am încredere in absolut nimeni decât in domnul dentist foarte in vârsta ,născut intr- o familie de intelectuali , foarte bine situați si care nu vrea sa se îmbogățească de pe urma meseriei . Domnul lucrează împreuna cu fiica dansului in aceleași cabinet , iar dansa merge de doua ori pe săptămâna la o clinica susținută de biserica unde oamenii săraci si oamenii care trăiesc pe străzi au nevoie ca orice om de dinti sănătoși si ai ajuta pe acei oameni fără plată. Merita tot respectul pentru munca si pentru pasiunea lui. Sunt norocoasa ca l- am găsit, un pic cam târziu dar mai bine mai târziu decât niciodată. Chiar dacă trebuie sa stau de 2 ori pe an in avion, si probabil renunț la cumpărături pentru satisfacția sufletului pentru ca am nevoie de dinti buni si sănătoși .
Raspunde

tanti marioara

Acum 1 an

Despre cine vorbiti? Si unde mergeti cu avionul?
Raspunde

Lora

Acum 1 an

Am întâlnitin asemenea cabinete luxoase si opulente din Sibiu, o aroganță nejustificată in modul cum esti tratat, vor sa isi scoată repede investiția eventual in 2 ani daca se poate, ti se spune direct acest lucru , deci grija la tarife, se atentează la buzunarul propriu prin tarife nejustificate, clientii sunt de servici pe banda rulantă, nu sta nimeni sa analizeze situatia fiecaruia, am gasit mult mai multa grija si interes la cabinete mici modeste de cartier, unde omul nu este privit ca un " bancomat".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus