Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Atenție, se filmează! Restricții pe Transfăgărășan și în centrul Sibiului

Atenție, se filmează! Restricții pe Transfăgărășan și în centrul Sibiului

Circulația va fi restricționată pe Transfăgărășan, parțial, în cursul zilelor de duminică și luni. Tot pentru filmarea aceleiași emisiuni dedicată pasionaților de mașini va fi restricționat, parțial, și accesul în Piața Mică a Sibiului.

Restricțiile de circulație pe DN7C vor intra în vigoare duminică, între orele 14:00 și 19:00 între km 150 și 152 (adică în zona cuprinsă între intersecția Transfăgărășanului cu DN1 și Cârțișoara) și între km 133 și 135 (zona de după comuna Cârțișoara). Luni, 15 iulie, restricțiile de circulație vor fi întâlnite între km 118 și 130, adică în zona cuprinsă între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. ”Circulația pe aceste porțiuni va fi întreruptă pentru perioade de câte trei minute, după care timp de alte câte zece minute circulația se va redeschide. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere”, arată realizatorii emisiunii Super Speed, la a căror cerere vor fi instituite restricțiile. Acestea sunt necesare pentru realizarea unei emisiuni de televiziune dedicată pasionaților de mașini, BMW fiind producătorul ale cărui mașini vor fi testate pe Transfăgărășan. Potrivit realizatorilor emisiunii, printre cei care se vor afla la volanul mașinilor testate se numără cel mai apreciat inginer al BMW și, respectiv, cel mai apreciat inginer fost pilot de curse al OMV.

O parte din filmări vor fi realizate și în Sibiu, motiv pentru care vor fi impuse restricții în parcarea din Piața Mică pe parcursul zilei de duminică. ”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a avizat realizarea unei filmări în data de 14 iulie, în Piața Mică. Pentru buna desfășurare a acesteia, locurile de parcare din zona Casei Artelor, precum și câteva locuri de parcare din zona Turnului Sfatului vor fi indisponibile în intervalul orar 6-23”, se arată într-un anunț al Primăriei Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus