Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Peste 1.300 de locuri de muncă disponibile în Sibiu. Ce se caută

Peste 1.300 de locuri de muncă disponibile în Sibiu. Ce se caută

În județul Sibiul sunt disponibile 1.355 de locuri de muncă dintre care 1.315 sunt pentru necalificați și 40 pentru persoane cu studii superioare. În total sunt peste 150 de locuri de muncă vacante sunt în domeniul industriilor de confecții.

În județul Sibiu sunt disponibile 1.355 de locuri de muncă vacante oferite de 87 de angajatori. Din acest total, 1.315 sunt pentru persoane necalificate iar 40 se adresează persoanelor cu studii superioare. Sunt  peste 150 de locuri de muncă vacante în domeniul industriilor de confecții și alte 100 sunt vacante pentru agenți servicii clienți.

Cele 40 de locuri disponibile pentru persoane cu studii superioare vizează analiști cumpărări, controlori financiar, economiști, manageri achiziții și ingineri de căi ferate, drumuri și poduri, construcții civile, mecanic, textile, pielărie sau proiectant mecanic.

În Sibiu, Aria angajează administrator pensiune în Păltiniș, angajatul ar trebui să aibă calificare de administrator pensiune turistică, atitudine orientată spre client, abilități bune de comunicare și disponibilitate de relocare în Păltiniș.

Bucătar și ajutor de bucătar, recepționer, cameristă caută Hotel Hohe Rinne, în Păltiniș. Hotelul oferă contract de muncă, formare profesională, masă asigurată zilnic pentru fiecare tură, transport gratuit sau cazare asigurată.

Continental angajează tehnician în hala de producție, oferă un salariu atractiv bazat pe un sistem de bonusuri de performanță. Compania își plătește angajați cu un spor de noapte de 50%, 200% pentru orele suplimentare, majorări salariale în funcție de performanță, tichete de masă, asigurare medicală și stomatologică private, cantină cu program non-stop, subvenționat cu 50% din costul mesei, grădiniță cu 50% reducere și avantaje sau reduceri la achiziția de locuințe. Oferă transport gratuit din mai multe locații din jurul Sibiului și Sibiu.

Dedeman angajează în Sibiu consultat vânzări, agenți de securitate și lucrători comercianți în transport. HidroSib caută lăcătuș mecanic, frezor și operator CNC.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus