Joi,
29.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Șelimbăr va avea SMURD, pompieri și descarcerare

Șelimbăr va avea SMURD, pompieri și descarcerare

Consiliul Local Șelimbăr va avea în dezbatere în ședința din 26 iulie proiectul de hotărâre prin care se propune înființarea unei unități a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aici vor funcționa echipaje SMURD, de pompieri și descarcerare. Înființarea acestei subunități are ca scop principal reducerea timpului de răspuns și creşterea mobilităţii echipajelor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă în comuna Șelimbăr, dar și localitățile adiacente, anunță site-ul Primăriei Șelimbăr. ”Subunitatea va fi dotată cu ambulanță SMURD autospeciale de stins incendii, precum și echipamente pentru intervenții de descarcerare. Este un proiect extrem de important pentru comunitate. În multe situații câteva secunde contează enorm. Noi vom economisi câteva minute cu această unitate pe care Șelimbărul o va construi”, a declarat primarul comunei Marius Grecu.

SEDIU POMPIERI mirror 170519 Picture # 2

Conform proiectului, administrația locală își asumă construcția efectivă a clădirilor și anexelor, dotarea lor și plata ulterioară a utilităților. În rest, totul va fi achitat de către structura județeană.

Sediul se va construi pe strada Podului, la intrarea dinspre strada Mihai Viteazu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

filip

Acum 3 ani

Mai bine ar permanentiza serviciul de Politie comunitara. Mai exact, când le-am scris sa faca ceva pentru a stopa ghertoii care in fiecare seara fac din parcarea de la Kaufland pista de drifturi si liniute (incalcand deci Legea 61/1991) , mi-au raspuns ca serviciul de Politie Comunitara are nu are program in orele când se produc faptele semnalate!
Raspunde

aling

Acum 3 ani

Nu vor sa functioneze pe timp de noapte, pentru a evita rezolvarea problemelor de ordine publica. De mai bine de 1 an de zile, politia locala functioneaza cu program redus. Asta poate insemna favorizarea infractorilor de scara mica!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus