Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibian condamnat la închisoare după ce a fost prins conducând fără permis

Sibian condamnat la închisoare după ce a fost prins conducând fără permis

Un sibian în vârstă de 30 de ani a fost condamnat de o instanță din județul Mureș la un an de închisoare după ce a condus fără permis.

Condamnarea a avut loc în luna martie a acestui an, însă bărbatul a refuzat să sesupună legii.

Astfel, în cursul zilei de marți, 16 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia identificării și prinderii persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a sentințelor emise de instanță.

”Cu această ocazie, în localitatea Șelimbăr, a fost depistat un sibian în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia, în cursul lunii martie a.c., Judecătoria Luduș (jud. Mureș) a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Sibianul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, explică reprezentanții IPJ Sibiu în cadrul unui comunicat de presă.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

bau

Acum 4 ani

Pedepsele ar trebui sa fie mult mai drastice si sa se aplice la toata lumea . sunt multi cretini in ziua de azi care sunt bauti la volan si produc accidente, omoara oameni nevinovati.
Raspunde

maria

Acum 4 ani

In sfarsit! La fel trebuie procedat cu betivii la volan, indiferent de alcoolemie! Sunt pericole publice acesti indivizi si nu se aleg decat cu o amenda si dosar penal.
Raspunde

Bizonel

Acum 4 ani

Foarte bine.... ar trebui sa faca politia mai multe controale, pentru ca sunt destul de multi care fac asemenea fapte, unele dintre ele incheiate cu accidente.
Raspunde

Alexandru Popescu

Acum 4 ani

FACETI CEVA CU MOTOCICLISTI CARE CIRCULA FARA NUMERE DE IMATRICULARE IN ZONA OBOR PROBABIL SI FARA PERMIS FARA ASIGURARE SUB INFLUENTA ALCOLULUI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus