Sâmbătă,
22.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Mergem la balet, concerte și la teatru

Ce facem în weekend? Mergem la balet, concerte și la teatru

În acest weekend ne bucurăm de activități culturale diverse, în mai multe zone ale județului. La Cisnădie au loc zilele orașului, iar în Sibiu sunt pregătite spectacole de teatru.  

Vineri, 19 iulie

Weekend-ul începe oficial de-abia după ce gustăm din cea mai delicioasă pizza din centrul Sibiului. Pizza by Tango ne așteaptă în fiecare zi cu cele mai apetisante preparate, multă voie bună și o atmosferă care vă va face să reveniți cu drag de fiecare dată.

Iată programul Zilelor Orașului Cisnădie:

WhatsApp Image 2019-07-18 at 5.03.10 PM

SIBIU SOUNDS: Timp de 2 zile vor susține concerte artiști din Sibiu, mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar care au piese proprii, originale. Cât despre genuri muzicale acestea sunt diverse, de la jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop până la stiluri experimentale.

253

De la ora 18:00, Color Café ne așteaptă la un atelier de împâslit zâne din lână. Costul unui atelier este 55 de lei și include biletul pentru un adult + un copil. Înscrieri: [email protected] sau la telefon: 0749626475.

329

O oră mai târziu, la Sala Thalia începe Piano Rocks. Alături de Monica Florescu (pian), dansatori de la Teatrul de Balet Sibiu și cvartetul ”Ilia”, anul acesta pe scenă vor urca 16 invitați speciali, mai exact 16 membri din Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca.

Programul va cuprinde, ca de obicei, adaptări ale unor piese rock cunoscute. Și această ediție va fi transmisă live, pe internet pe facebook.com/PianoRocksSibiu.

084

De la ora 21:00, în Piața Mare a orașului ne bucurăm de spectacolul Geneza, susținut de dansatorii Teatrului de Balet Sibiu. Devenit deja tradiție „Geneza” va aduce în fața publicului 2 momente originale, semnate de tineri coregrafi. Intrarea este liberă.

586

Sâmbătă, 20 iulie

Surprizele pentru cei mici continuă la Shopping City Sibiu. Iată programul de sâmbăta aceasta:

  • 16:00 – 17:00 Călătorie fantastică: Pirații îi pregătesc pe cei mici de o mare aventură, în ținutul Neverland! O expediție imaginară la finalul căreia copiii vor descoperi comoara ascunsă.
  • 17:00 – 18:00 Ne jucam de-a pirații! Temutul căpitan Hook își dorește să o cucerească pe Clopoțica. Trupa de street dance, Contrapunct, îi sare în ajutor, învățându-l bunele maniere și câțiva pași de dans.
  • 18:00 – 19:00 Spectacol teatru “Peter Pan” Spectacol de teatru interactiv.
623

Casa de Cultură a Municipiului şi Teatrul de Balet Sibiu îi invită pe toţi iubitorii muzicii de la ora 20.30 în Piața Mare, la o ȋntȃlnire cu Muzica Uşoarǎ Romȃneascǎ, o nouǎ ediţie a evenimentului devenit deja tradiţie, care va aduce ȋn faţa fanilor voci consacrate.

Aceştia vor aminti spectatorilor, prin şlagǎrele care i-au fǎcut celebri, de ce sunt printre cei mai iubiţi dintre cȃntǎreţi.

802

Spectacolul „NĂSCUT IN ’90” se joacă din nou în grădina BIS Teatru, sâmbătă de la ora 21:00.

Cu: Andrada Grosu, Aneea Opriș, Claudiu Fălămaș Un scenariu de Flaviu Suhastru Regia: Bogdan Sărătean Durata: 1h 30’

Biletele pot fi achiziționate on-line (kompostor.ro) sau în seara reprezentației, la Grădină.

326

Sâmbătă seară trăiești cele mai intense emoții cu WANTED. O voce care te face să tresari, o chitară ce-ți pune sângele în mișcare și ritmul unui cajon ce se va contopi cu bătăile inimii tale. Toate acestea vor fi pe scena localului Imperium, de la ora 22:30. Rezervări & Informații: 0369 454 690 / 0745 391 481.

322

Duminică, 21 iulie

Grădina BIS se va transforma din nou sub bagheta magică a două zâne: Dada Love și Shama Leah cea ugandeză, în cadrul unui spectacol educativ „Povești africane”. Cele două vor spune o poveste în care devin pe rând povestitor și personaje: cimpanzeul cel rău, vrăjitoarea din junglă, fetița Nsangi. Cei mici vor deveni și ei actori, descoperind un nou univers, departe de lumea virtuală sau ecranul televizorului. Vor explora, vor învăța, iar toate se vor îmbina într-o delicioasă distracție.

Biletele pot fi achiziționate on-line (kompostor.ro) și în ziua reprezentației, la Grădină. Spectacolul va începe la ora 11:00.

327

Știind că soția urmează să plece în weekend la mama ei, Robert plănuiește o întâlnire amoroasă cu amanta. Încurcăturile încep să se țină lanț după ce soția își amână plecarea. Relațiile secrete ale personajelor sunt pe rând aproape să fie date în vileag, iar pe parcurs apar personaje care nu doar că nu le fac situația mai ușoară, dar o și încurcă. „Iubire cu năbădăi” se joacă duminică, de la ora 19:00, la TNRS.

901

De la ora 20:00 ne întoarcem în Grădina BIS, unde Charlie Fălămaș susține un moment artistic.

359

Filmele de la Cinematograful ARTA pot fi consultate în programul atașat mai jos, iar orarul de la cinematograful Centrului Cultural Ion Besoiu sunt disponibile AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus