Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Barză salvată dintr-o groapă cu reziduuri petroliere, adusă la Cristian

Barză salvată dintr-o groapă cu reziduuri petroliere, adusă la Cristian

ONG-ul „Prietenii Berzelor” din Cristian îngrijește o barză care a fost salvată în ultimul moment dintr-o groapă plină cu reziduuri petroliere a fostei rafinării Steaua Română din orașul Câmpina.

Despre acest caz a relatat Miruna Grițu pe pagina organizației:

„Fiecare bărzuță ce ajunge la Cristian are povestea ei. Și oamenii din spatele poveștii care se străduiesc să fie una cu final fericit. Așa a fost și vineri seara, când undeva după ora 22 am primit un telefon din Câmpina pentru o barză ce căzuse într-un batal al fostei rafinării Steaua Română. A început maratonul telefoanelor, cine, când are drum spre Sibiu? Avem noroc că în Brașov ne ajută niște fete minunate ce pot fi sunate la fel ca și noi indiferent de oră. Așa am reușit să găsim transport spre Sibiu unde bărzuța a ajuns sâmbătă dimineața”.

barza din campina 2

Potrivit „Prietenilor Berzelor”, la Cristian au urmat ore bune de decontaminare, pasărea fiind îmbibată cu reziduuri petroliere. „Acum este bine. Are în continuare tratament, dar greul a trecut pentru ea. Reacționează foarte bine la tratament și deja mănâncă singură”, menționează Miruna Grițu.

barza din campina 3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

felicitari acestei asociatii pentru activitatea si eforturile depuse
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus