Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Pro România are filială de tineret la Sibiu: „Suntem 30 de membri”

Pro România are filială de tineret la Sibiu: „Suntem 30 de membri”

Reprezentanți ai organizației de tineret ai Partidului Pro România s-au adunat timp de 2 zile la Sibiu să discute propriile idei și planuri de viitor. Ieri, aceștia au constituit filiala județeană a organizației de tineret Sibiu, precum și au ales conducerea acesteia.

Liderul PRO România Sibiu, Gigi Fețeanu, a explicat că la Sibiu a avut loc regionala de tineret a partidului, cu participarea organizaților de tineret din județele din Regiunea Centru, după care a fost propusă conducerea organizației județeană Sibiu de tineret a partidului.

Miroslav Stanici, coordonatorul OT PRO România la nivel național, a adăugat că duminica s-a desfășurat și Biroul Politic Național de Tineret, la care au participat toți coordonatorii naționali din diferite județe. „Am discutat în principal despre Școala de vară, care o să aibă loc în perioada 30 august - 1 septembrie în stațiunea Olimp. Acolo vor fi prezenți peste 250 de tineri, dar și conducerea partidului, în persoana președintelui Victor Ponta”, a spus Stanici.

Acesta a felicitat-o pe tânăra sibiancă Alexandra Pușcaș, care a fost desemnată la conducerea organizației județene de tineret Sibiu a Pro România. „Am văzut o colaborare foarte bună între organizația de la Sibiu și organizația de tineret. În ceea ce ne privește pe noi, de la nivel național vom oferi întreg sprijinul pentru această filială și cred că aici ne vom concentra foarte mult pe zona de studenți. De ce? pentru că Sibiul este un centru universitar important”, a adăugat Miroslav Stanici.

Alexandra Pușcaș (foto principală, stânga) are 20 de ani și este studentă a Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Spune că se implică în politică pentru că vrea să ajute tinerii să-și promoveze ideile. Tânăra a făcut o prezentare a filiale de tineret din Sibiu. „Ieri s-a constitui organizația de tineret Pro România Sibiu, format dintr-un grup de 30 de tineri care își doresc să își promoveze ideile în ceea ce privește țara noastră. De asemenea, îmi doresc să mă implic atât civic, cât și politic în viața orașului meu și îmi propun în acest scop multe proiecte și acțiuni dedicate tinerilor și mai ales studenților”, a declarat Alexandra Pușcaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

yyy

Acum 4 ani

nimic nu se pierde, totul se transforma...
Raspunde

corina

Acum 4 ani

Felicitari! Zbateti-va sa putem toti cetatenii vota timp de 3 zile,nu doar cei din diaspora.Noi care suntem in interiorul tarii,platim taxe si impozite in tara,cheltuim banii nostrii in tara,de ce sa fim discriminati?
Raspunde

cubanana-n ananas

Acum 4 ani

Doamne ce fericire, ce usurare am acuma. Deja simt cum binele si bunastarea ne inconjoara ca o funie infinită. De gât
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

tineri pro romanisti mama sefei voastre de sibiu DCIANA e din familie de secursti cred ca or facut numai pro bine
Raspunde

Labus

Acum 4 ani

30 cu sau fara Victor?
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Personalități sibiene
Raspunde

Oligofrenie

Acum 4 ani

Basescu ala s-o dus la Bruxelles sa ne faca de rahat, dupa ce a scarbit lumea incat au votat iar ciuma PSD, ticalosia si prostia lumii... ce mai vrea acum ? Sa ne lase...
Raspunde

Zumz

Acum 4 ani

Pontacii, niste pesedisti jenati de Dragnea. Dar pesedisti pana in seva. Cat despre Gigi Feteanu, e bine ca a reusit in sfarsit sa se vare si el undeva. Si cu USR a incercat acelasi lucru si nu l-au primit aia.
Raspunde

Zumz

Acum 4 ani

Informatie falsa, desigur.
Raspunde

Marie

Acum 4 ani

Aceeasi Marie cu alta palarie.
Raspunde

gfdsujgfdje

Acum 4 ani

oligofrenule , Traian Basescu a fost si este contestat si batjocorit de catre urmatorii puscariasi: nastase,vantu,mazare,voiculescu,dragnea si probabil viitorii tariceanu,ponta,etc la care se adauga tartorul iliescu.faci cumva parte din tagma acestora?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus