Vineri,
07.10.2022
Innorat
Acum
4°C

Șelimbărul are agendă sportivă și culturală. 760.000 lei

Șelimbărul are agendă sportivă și culturală. 760.000 lei

Agenda sportivă a comunei Șelimbăr va avea trei proiecte, în timp ce pe agenda culturală sunt prevăzute opt proiecte care vor fi finanțate din bugetul local. Consiliul Local Șelimbăr a aprobat în ultima ședință proiectele de hotărâre care au stabilit componența proiectelor sportive și culturale din acest an. ”Pe agenda culturală vom continua o parte din proiectele începute în anii precedenți, însă avem și evenimente noi. Agenda sportivă este o noutate pentru noi și sperăm să fie o inițiativă apreciată de șelimbăreni”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Proiectele aprobate pe ”Agenda sportivă”

Club Ecvestru Transilvania, pentru proiectul Cupa Consulatelor 23-25 august 2019, 45.000 lei Asociația Clubul Sportiv Vektor, pentru pregătire precompețională la competiții spotive internaționale a sportivilor legitimați în ramura de tenis de câmp, 65.000 lei

ASC Viitorul Șelimbăr, pentru participarea echipei în cadrul Ligii a III-a naționale și Cupa României, 350.000 lei

 

Proiecte aprobate pe ”Agenda Culturală”, sesiunea 1/2019

Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Proiectul DAT Fest, ediția a V-a, 70.000 lei (punctaj 81,6)

Bridge Events, Fifiland FEST, 50.000 lei (punctual 77,4)

CMC – ARTISTIC EVENTS SRL – D, Proiectul CUltural MAGIA CRĂCIUNULUI Șelimbăr 2019, 30.000 lei (punctaj 69,2)

Asociația Culturală E-Xplorator Sibiu, Proiectul Tradiții și obiceiuri la Șelimbăr, 30.000 lei (punctaj 67,4)

Bridge Events, Fifiland FEST, Teatru 4 KIDS, 25.000 lei (punctual 65,8)

Asociația Filantropia Sf. Nicolae, Turnișor 1 Sibiu, Proiectul Păstrarea tradițiilor și a portului popular în atmosfera Crăciunului la Șelimbăr (ediția a III-a), 13.000 lei (punctaj 65,4)

Asociația Filantropia Sf. Nicolae, Turnișor 1 Sibiu, Proiectul Școala de vară interculturală pentru copii și tineret (ediția a III-a), 12.000 lei (punctaj 63)

Asociația Sibiul de Odinioară, ”Proiectul Zilele Comunității” 2019, 70.000 lei, (punctaj 66,80

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cartierul Selimbar

Acum 3 ani

Avai... le-a venit o idee selimbarenilor cum sa capuseze bugetul local, ca sunt prea multe milioane stranse de la supermarket-uri si toate treburile sunt rezolvate plus ca se poate fura usor cu o agenda culturala...... chem niste copii sa danseze calusarii in comuna, zici ca le-ai dat 10 mii de euro, in fapt le dai 1000 si 9000 la buzunarel la organizatori.... VESELIE BRO ! Au prea multi bani baietii astia... moare lumea la intersectile selimbarului cu drumul national dar ei vor programe culturale, nu sens giratoriu ! Sa mai dea si ei niste tunuri, las sa crape aia, pai nu ?!..... au observat ca tunurile cu apartamente pot fi dovedite...pe cand alea cu cultura ehe... e mai greu de dovedit ca varu lu cumnatu, frate cu soru-sa a facut poze in sat pe 5000 euro si-a mai facut si-o expozitie ! Manarii selimbarene sunt alea.... dar in statul in care nu exista politie, justitie, nimic, statul pesedizat. Azi maine o sa fie agende culturale si la Fofeldea.
Raspunde

petre

Acum 3 ani

Maricuta este cumva implicat in evenimentul sportiv Ecvestra?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus