Joi,
18.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Expoziție spectaculoasă la Sibiu: personajele din Game of Thrones, sculptate în mină de creion

Expoziție spectaculoasă la Sibiu: personajele din Game of Thrones, sculptate în mină de creion

În plin sezon de vară, Shopping City Sibiu aduce legendara iarnă din Game of Thrones, sub forma unei spectaculoase expoziții de micro-sculpturi în mină de creion. 30 de personaje și simboluri ale serialului-fenomen sunt expuse la parter, în zona scărilor rulante, până pe 1 septembrie.

Create manual de către artistul rus Salavat Fidai, lucrările necesită o migală și precizie extraordinare, astfel că, pentru realizarea unei singure figurine, poate fi nevoie și de 12 ore de muncă. Singurele ustensile pe care acesta le utilizează sunt un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop, pentru a putea adăuga detalii extrem de fine.

Astfel, vizitatorii Shopping City Sibiu vor putea admira, tot cu ajutorul unei lupe, sigiliile caselor Westeros, dragonii Reginei Daenerys, Regele Nopții sau Tronul de Fier. Lucrările prezentate în centrul comercial sunt doar o parte din portofoliului artistului rus, ce are opere expuse acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări.

Nu în ultimul rând, fanii Game of Thrones vor avea ocazia de a se fotografia cu un personaj legendar al serialului: unul dintre dragonii lui Daenerys.

Mai multe detalii despre cea mai „rece” campanie a verii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe pagina de Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus