Duminică,
17.01.2021
Parțial Noros
Acum
-8°C

Șofer prins cu 114 km/h pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu

Șofer prins cu 114 km/h pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, polițiștii sibieni au reținut nu mai puțin de 46 de premise de conducere în urma unor infracțiuni grave depistate în oraș.

În total, în perioada 2 - 4 august, polițiștii sibieni au constatat 13 infracțiuni, au reținut 46 de permise de conducere, au retras 18 certificate de înmatriculare și au aplicat 572 de amenzi în valoare de 140.000 de lei.

Pe linia combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii rutieri au depistat 236 de șoferi care au circulat încălcând regimul legal de viteză, în cazul a 15 conducători auto fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

”Demn de menționat este faptul că 9 dintre cei 15 șoferi, care s-au ales cu permisul reținut pentru depășirea limitei de viteză, au fost depistați duminică, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, într-un interval de doar 3 ore, între orele 16,00 – 19,00, circulând cu viteze cuprinse între 102 – 114 km/h, în zonă cu limitare la 50 de km/h”, au transmis polițiștii sibieni în cadrul unui comunicat de presă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Jon Melon

Acum 1 an

Ar fi benefic sa stea politia mai des, ca sunt prea multe specimene in trafic. Ar fi util sa instaleze si camere care sa fie functionale pentru monitorizare/amenzi bizoni.
Raspunde

Luc

Acum 1 an

Camere sunt instalate (16 milioane pretul lor ) dar din pacate nu sunt functionale si banuiesc ca nici nu se doreste sa fie folosite . Motivele ? Probabil o sa le aflam daca presa ar fi mai incisiva .
Raspunde

nik

Acum 1 an

Sa stea baietii si pe str avrig.....acolo e 30 ....si ei zboara....sunt 2 gradinite si 2 treceri pietoni
Raspunde

maria

Acum 1 an

Mai multa politie!!! Amenzi si mai mari, permanent politie pe strazi si amenzi nu doar pentru viteza ci si pentru folosirea tel mobil la volan, altfel nu se potolesc. 80% dintre soferi vorbesc la tel mobil in timp ce conduc, se vede cu ochiul liber iar politia trece pe langa ei indiferenta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus