Miercuri,
22.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

FDGR, reacție după ce consilierul premierului l-a comparat pe Iohannis cu Hitler

FDGR, reacție după ce consilierul premierului l-a comparat pe Iohannis cu Hitler

FDGR solicită în consecință demiterea de îndată a Consilierului de Stat Dana Varga și prezentarea de scuze publice din partea doamnei prim-ministru Dăncilă. ”Forumul Democrat al Germanilor din România condamnă cu fermitate postarea Consilierului de Stat Dana Varga a colajului fotografic care forțează o paralelă între Președintele României, ES domnul Klaus Johannis și Adolf Hitler. Din nefericire nu este primul derapaj de acest fel al unui Consilier de Stat al premierului Viorica Vasilica Dăncilă. FDGR solicită în consecință demiterea de îndată a Consilierului de Stat Dana Varga și prezentarea de scuze publice din partea doamnei prim-ministru Dăncilă”, anunță FDGR.

Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de fotografii în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Reacţia Danei Varga, consilier de stat pe problematica romă în cadrul echipei premierului Viorica Dăncilă, a avut loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut o şedinţă foto zilele trecute la Palatul Cotroceni.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Nicu

Acum 2 ani

Romii si nemtii nu se pot inghiti unii pe altii multi ani de acum inainte,din cauze istorice!
Raspunde

Jon Melon

Acum 2 ani

Ce poti sa-mi mai ceri PSD-ului..... banii inapoi ?!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Comparatia cu Hitler este evident deplasata: In 2019 la Cotroceni, Klaus Iohannis : ''Cind spui Halep spui Romania,cind spui Romania spui Halep !''. In 1933 la Nurnberg ,Rudolf Hess spunea ceva asemanator dar despre alt Reich si alt tenisman: ''Cind spui Boris Becker spui Deutschland,cind spui Deutscland spui Boris Becker !''.
Raspunde

Gruia

Acum 2 ani

Sigur ca e o exagerare, numai unul stia sa picteze frumos si numai unul avea carisma.
Raspunde

McD

Acum 2 ani

Ciudata Viorica,... pe d-na Andronescu a demis-o imediat( cand aceasta a afirmat ca ea a invatat de mica sa nu vorbeasca cu strainii , discutand la tv despre cazul Caracal) iar pe aceasta parasuta picata din cer care habar nu are de istorie o lasa sa fermenteze inca...sunt amandoua praf!!!
Raspunde

////

Acum 2 ani

Adevarul supara....
Raspunde

Nelutu

Acum 2 ani

Cine este Dana Varga ???
Raspunde

cititor

Acum 2 ani

pentru Till Eulenspiegel Ce are Boris Becker (nascut in 1967) cu Rudolf Hess, Nurnberg si cu anul 1933 ?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Te prinzi greu spre foarte greu ,prietene !
Raspunde

oIo

Acum 2 ani

Till Eulenspiegel e desteptu romaniei, cunoscator de limbe straine si de istorie cum nu gasesti altu, psdist cu 10 ani de gradinita. Bine ca nu marturiseste ca Burebista la injurat 1736 pe Barac Obama
Raspunde

nu e cenzura?

Acum 2 ani

Adica nu e voie sa faci o comparatie online,pai unde e libertatea de exprimare?Nu e cenzura asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus