Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Pui de pasăre salvat de pompierii sibieni, după opt ore de chin VIDEO

Pui de pasăre salvat de pompierii sibieni, după opt ore de chin VIDEO

După ce timp de opt ore a stat atârnat cu capul în jos, prins în plasa ce acoperă un teren de fotbal din Sibiu, un pui de pasăre a fost salvat de un echipaj de pompieri. Mica pasăre a ajuns mai apoi în grija Asociației Prietenii Berzelor din Cristian.

O stăncuță ce își prinsese piciorul în plasa care acoperă terenul de fotbal din spatele Școlii nr. 21 din Sibiu a fost salvată de un echipaj de pompieri după aproape opt ore în care a stat atârnată cu capul în jos, plasa răsucindu-se tot mai tare, pe măsură ce încerca să scape. Povestea a fost relatată de Asociația Prietenii Berzelor din Cristian, pe pagina de Facebook.

„Săraca pasăre atârna de aproape 8 ore cu capul în jos și fiecare încercare a ei de a scăpa din plasă răsucea și mai tare firul în piciorul ei. Momentan este sub tratament dar progresele se văd și a început să folosească piciorul afectat. Mulțumim domnului ce o observat-o pentru că nu a încetat să caute soluții pentru salvarea păsării și ISU Sibiu, pentru că sunt alături de noi de fiecare dată”, transmit reprezentanții asociației.

Cei care au salvat pasărea au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Aceștia au folosit o scară culisabilă cu care au urcat la puiul de pasăre.

„Ca urmare a unui mesaj venit pe pagina de socializare a instituției, în data de 02.08 ora 18.45, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu s-a deplasat în municipiul Sibiu, str. Luptei nr. 21 în curtea unei instituții de învățământ pentru a elibera un pui de pasăre găsit prins într-o plasă care îngrădea terenul de sport al instituției de învățământ. Salvatorii sibieni au folosit o scară culisabilă pentru  eliberarea puiului de pasăre”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

noi2

Acum 4 ani

a auzit cineva de protectia muncii???? ceva chingi, curele, casca?
Raspunde

Calin

Acum 4 ani

Bravo ISU Sibiu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus