Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

2.800 de noi plăcuțe cu denumiri de străzi, în Sibiu

2.800 de noi plăcuțe cu denumiri de străzi, în Sibiu

313 străzi din municipiul Sibiu vor avea indicatoare noi, după ce administrația locală va atribui contractul pentru livrarea și montajul acestora.

300.000 de lei, fără TVA, este suma alocată de Primăria Sibiu pentru achiziția serviciilor de producție și montaj a 2.800 de plăcuțe cu denumiri de străzi, care urmează a fi amplasate pe 313 străzi din oraș. “Acest contract vizează completări în cartierele în care s-a început deja, dar și în noi zone din oraș: cartierele Hipodrom, Valea Aurie, Țiglari, Marmeladă și Veteranilor, pe Calea Poplăcii, în Piața Cluj și în zona Obor“, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

În cursul anului trecut, mai arată reprezentanții administrației locale, au fost produse și montate 2.400 de noi indicatoare pe 366 de străzi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dorin Paraian

Acum 2 ani

La cum circula sibieni mandrii cu capul pe sus si cu aere de domn sar putea sa le rateze!
Raspunde

@Dorin Paraian

Acum 2 ani

Dorine,inainte de a da sfaturi altora,impaca-te cu limba romana!Nu de alta dar oamenii de caracter sunt prieteni cu gramatica limbii romane.Si nu accepta nicidecum parerile unei loaze agramate!
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

pai ce te tine in Sibiu? mergi acolo unde poti si tu sa mergi cu capul sus si sa ai aere de domn...
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

buna ziua, mergeti sa vedeti cum arata placuta la intersectia Avrig cu Hochmeister ...si e asa de cel putin 2 ani
Raspunde

Valjan jan

Acum 2 ani

Era cazul .....Sibiul nu mai are demult placute cu denumirile strazilor Turisti sant dezorientati ...citesc harta si cand ajung la fata locului nu mai gasesc denumirea strazi ptr ca omul si a renovat casa si placuta nu mai a fost pusa dupa renovare ....
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Imi amintesc cu placere de placutele cu denumirea strazilor din Timisoara, in urma cu vreo 40 de ani. Niste placute inteligente sau menite sa "faca"oamenii mai inteligenti. De ex strada "12 aprilie 1961" era explicata pe aceasi placuta "primul zbor al omului in cosmos". Sau Mihai Eminescu - "poet roman (1850-1889)".
Raspunde

Asaniciodata

Acum 2 ani

Spre Muzeul satului nu se gandesc sa faca efirtul de a aplica o placuta ? ln schimb incalca cu nonsalanta si " suflu" penal legea in privinta construcțiilor oribile ieșite din stilul arhitectonic specific Sibiului dar specific COMUNISMULUI ...nici Ceausescu nu a reușit să distrugă Sibiul asa cum.o fac si cum au făcut o VPopa, Udrea et. Co....negru gri si oribilele cutii de pe Calea Dumbravii ....iar aranjamentele cu mosteniri vânzări si cinstrucill pe terenurile dinspre Cisnadiei si Selimbar ...fără drumuri si contra PUG si RUL sunt cu placuta : PENAL
Raspunde

Asaniciodata

Acum 2 ani

Deci: 2801 plăcuțe...!!!
Raspunde

Toma

Acum 2 ani

Vai,cat de grijulii sunt domnii de la Primarie cu banii nostri!Oare sunt cu filigran si nestemate placutele astea de costa peste 100 de lei bucata!Ori trebuie sa ajunga la un producator anume?Nu credeti ca pretul e cam mare,chiar daca cuprinde si montajul?
Raspunde

Johann

Acum 2 ani

Bataie de zoc. De acord cu schimbarea dar servicile de montare dezastru sunt prinse la nivelu ochilor si fara nici o siguranta. Am vazut panouri luate de pe o strada si puse pe alta de lume făcînd glume. Ar trebui puse la o înălțime sa nu ajunga ori cine la ele
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus