Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cu doi copii în mașină, un șofer s-a răsturnat din cauza neatenției

Cu doi copii în mașină, un șofer s-a răsturnat din cauza neatenției

Un tânăr de 23 de ani a ajuns cu mașina în afara drumului, din cauza neatenției. Alături de el se aflau o femeie și doi copii.

Accidentul a avut loc pe DN 14, km. 46+800, în afara localității Copșa Mică. Tânărul conducea autoturismul dinspre Mediaș când a pierdut controlul direcției de deplasare, din cauza neatenției, răsturnându-se cu mașina, relatează IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd, alături de un echipaj SAJ Sibiu, prin substația Mediaș. Echipajul de pe ambulanță a acordat asistență medicală șoferului, care prezintă un traumatism toracic, traumatism de coloană cervicală și de ambii genunchi, arată Genu Scridon.

Celelalte victime, o femeie și doi copii, sunt transportați de către echipajul SMURD la CPU Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2362

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anda

Acum 4 ani

Ati pus un titlu anti copii... ca si cum ei ar fi de vina ca sa intamplat treaba asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus