Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sfatul Poliției: Nu mai mergeți la mall, e totul blocat!

Sfatul Poliției: Nu mai mergeți la mall, e totul blocat!

Polițiștii sibieni au transmis joi, la prânz, un mesaj către șoferii care vor să meargă la cumpărături în următoarele ore.

Polițitii spun că întreaga parcare de la Sibiu Shopping City este plină, iar drumurile de acces în zonă sunt pline, prin urmare recomandarea este să evitați această parte a orașului în următoarele ore.

”Municipiul Sibiu - Șelimbăr, tronsonul și direcția V. Milea - Shopping City, trafic foarte aglomerat, pe alocuri blocat, îndeosebi în sensul giratoriu Șelimbăr. Parcarea mall-ului este plină. Recomandăm evitarea zonei în orele imediat următoare”, au transmis polițitii din cadrul IPJ Sibiu.
Sursa foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

S

Acum 4 ani

Uof, va fi bine cu 2 malluri, oricât și-ar face unii probleme ca zona gării va deveni aglomerata.
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

Cam atâta știu românii să facă într-o zi liberă - să isi plimbe fundul cu mașina spre mall. Exceptând "decât-eștii" care preferă să isi petreacă concediul pe dn1 sau a2...
Raspunde

Bianca

Acum 4 ani

Este adevarat!!! Spatii comerciale se deschid la greu, dar parcari deloc!!! Foarte greu se circula!!!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

propun ca sarbatori sa fie inchis!nu ca nu-i fain mall-ul da si vinzatorii pote au sf.maria.
Raspunde

forrest gump

Acum 4 ani

Unii dintre noi merg cu masina sindicatului, adica pe jos. Ferice de noi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

S

Acum 4 ani

@dancp2 Lasa, ca sunt plătiți în plus. Și poate vor sa muncească fix în ziua aia. Plus oamenii care vor sa facă asta într-o zi libera, sa meargă la mall, pt ca în zilele de lucru poate sunt prea praf sa o mai facă, după atâtea ore de munca. Plus turiștii, care vor sa se oprească și intr-a sa un loc. Apropo, poate vrei ca și tot personalul hotelurilor și restaurantelor sa aibă liber pe 15 august. Sau toți polițiștii.
Raspunde

IOO

Acum 4 ani

Cei mai multi nu sunt platiti in plus, li se da doar o zi libera si nici aia cand vor ei ci cand vrea stapanul. Da, ar trebui ca liberele de sarbatori sa fie obligatorii pentru toti angajatorii mai putin cei cu foc continuu. Nimeni nu moare fara sa merga la mall de sarbatori!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 4 ani

Sigur era un film bun la cinematograful din mall !
Raspunde

cinefilul

Acum 4 ani

Ha, ha, ha! Cand vom avea si noi un cinematograf ca lumea? Numai haleala si magazine de doi bani in mall!
Raspunde

Vespasian Vecerdea

Acum 4 ani

A merge la mall este o obligatie fundamentala a noastra, a sibienilor avuti! Nimeni nu ne poate impidica sa ne etalam valoarea, nici ploaia nici frigul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus