Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

FC Hermannstadt câștigă în fața celor de la Academica Clinceni

FC Hermannstadt câștigă în fața celor de la Academica Clinceni

În meciul dintre FC Hermannstadt și Academica Clinceni din etapa a 6-a a Ligii 1, sibienii au reușit să se impună cu scorul de 2-1. După un meci cu multe faulturi și puține ocazii de gol, FC Hermannstadt a câștigat până la urmă cele 3 puncte.

Partida a început cu autogolul lui Patriche din minutul 3, care a luat 12 minute mai târziu și cartonașul galben. Coechipierul său Matei ia și el cartonașul galben în minutul 17, imediat după Patriche. Prima repriză se termină fără prea multe ocazii la nici una dintre cele două porți.

Cea de-a doua repriză debutează cu un cartonaș galben pentru echipa sibiană, Joalisson fiind cel vizat de această dată. Imediat după primirea cartonașului, acesta a fost înlocuit de Cordea. Cei de la Academica Clinceni fac și ei două schimbări Pârvulescu - Ion, Buș - Nsiah. Repriza continuă cu schimbări precum Dâlbea - Petrescu și Cebotaru - Răuță. Sibienii mai iau un cartonaș galben în contul lui Stoica, iar Academica Clinceni marchează prin Vojtus. Vâlceanu ia la rândul lui cartonașul galben la scorul de 1-1. Debeljuh marchează pentru FC Hermannstadt în minutul 90+5, iar sibienii se distanțează de adversari cu scorul de 2-1. Pe finalul meciului Dâlbea ia și el cartonașul galben.

Posesia a fost egală pentru cele două echipe și nici la ocaziile de gol nu s-au distanțat prea mult, Hermannstadt având 10, față de adversari cu 11. Academica Clinceni a avut 4 șuturi pe poartă, iar sibienii doar 2. A fost și un număr ridicat de faulturi, 25 pentru Sibiu și 27 pentru Clinceni. Aceste șicanări din timpul meciului au rezultat 3 cartonașe galbene pentru Hermannstadt și 4 pentru Clinceni. După statistici, cele două echipe nu s-au distanțat prea mult la nici una dintre aceste categorii, dat fiind și acest rezultat final.

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Caiado, Cordea, Debeljuh, Mățel, Novo, Opruț, Petrescu, Romario, Stoica, Viera și Yazalde.

Rezerve: Bușu, Cristiano, Dâlbea, Dandea, Joalisson, Sîntean și Tsoumou.

Antrenor: Enache

 

Academica Clinceni: Barbu, Buziuc, Dobrescu, Ion, Matei, Nsiah, Patriche, Răuță, Șut, Vâlceanu și Vojtus.

Rezerve: Achim, Buș, Cebotaru, Chatziterzoglu, Dumitru, Pârvulescu și Ureche.

Antrenor: Poenaru

Vizualizari: 1489

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus