Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Incident pe munte: o fetiță de cinci ani a alunecat de pe cărare și a căzut peste 150 de metri

Incident pe munte: o fetiță de cinci ani a alunecat de pe cărare și a căzut peste 150 de metri

O fetiță de doar cinci ani, aflată pe o cărare de munte împreună cu familia ei, a alunecat și a căzut pe grohotiș și teren accidentat mai bine de 150 de metri.

Incidentul a avut loc în zona Șaua Caprei, în cursul zilei de duminică. ”O fetiță de cinci ani, din Brașov, a alunecat de pe cărare și a căzut de pe creastă aproximativ 150 - 200 m, spre lacul Capra, pe grohotiș și teren accidentat”, arată reprezentanții Serviciului județean de ambulanță, care au fost solicitați să intervină în zona Bâlea. Potrivit informațiilor culese de ei, tatăl fetiței este cel care a transportat-o la punctul de prim ajutor al celor de la Salvamont. ”Fetița prezintă traumatism cranian cu marcă temporală, excoriații faciale. Este conștientă, fără afectare neurologică deocamdată”, mai relatează cei de la Ambulanță. Fata a fost trnasportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului județean din Sibiu.

Foto: Lacul Capra. Sursa: descoperalocuri.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4093

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Chivuta Giubega

Acum 3 ani

E o idee buna sa duci copii de 5 ani pe munte! Continuati!
Raspunde

Schiorul de serviciu

Acum 3 ani

Am văzut căzătura în direct.Nu a alunecat 150m ci doar vreo 50.Nu era în șaua Caprei ci pe poteca care traversează vârful Văiuga spre vârful Vânătoarea lui Buteanu.Tatăl ei a transportat-o până s-au întâlnit cu Salvamontul, în zonă șaua Caprei.
Raspunde

adi

Acum 3 ani

Selecţia naturală are rostul ei!!! Păcat că nu prea acţionează cât ar trebui...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus