Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Minor cercetat penal, după ce ar fi agresat un bărbat și i-a furat portofelul

Minor cercetat penal, după ce ar fi agresat un bărbat și i-a furat portofelul

Un minor de 17 ani este cercetat penal de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu după ce ar fi furat portofelul unui bărbat, joi noaptea, pe strada Ștefan cel Mare.

În fapt, în noaptea de 15/16 august, în jurul orei 00:09, un sibian a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, prin folosirea violenței a fost deposedat de portofelul pe care îl deținea, arată IPJ Sibiu.

Persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte a fost depistată de către polițiștii Biroului Investigații Criminale la scurt timp după comiterea faptei. Tânărul a fost reținut 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. În cauză, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 622

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus