Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Copilul născut prematur la Spitalul Județean a plecat acasă sănătos: 9 oameni i-au salvat viața

Copilul născut prematur la Spitalul Județean a plecat acasă sănătos: 9 oameni i-au salvat viața

Medicul de la Spitalul Județean Sibiu care a făcut apel la oameni să doneze sânge unui copil născut prematur a anunțat că acesta este sănătos și a plecat acasă. Copilul a fost salvat de nouă donatori care nu au rămas indiferenți și au donat sângele care l-au menținut în viață.

La începutul lunii august, Livia Ognean, șefa secției de Neonatologie, a anunțat prin intermediul paginei sale de Facebook că micuțul are nevoie de sânge rapid, grupa lui fiind O negativ. Mai mulți sibieni care au grupa de sânge necesară s-au arătat dispuși să ajute nou-născutul, iar astăzi acesta deja se află acasă, lângă părinți, sănătos.

„După ceva peripeții, Tudor mulțumește tuturor celor care i-au dat picături de viață. Tudor a avut nevoie de sânge, plasmă și trombocite de la 9 donatori. 9 OAMENI care i-au dat viață. Azi însă Tudor a plecat acasă cu bine. Mulțumim și noi, mulțumesc și părinții tuturor celor care le-au fost alături lui Tudor și lor. Picăturile de sâne au fost viață pentru Tudor, dau mereu viață unor copii ori oameni bolnavi. Așa este, donare de sânge e donare de viață! M U L Ț U M I M!”, a anunțat medicul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Anonim

Acum 3 ani

Dumnezeu sa le dea sanatate donatorilor,iar micutul sa fie bine,sanatos sa creasca mare.Doamne ajuta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus