Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

O nouă tentativă de viol în județul Sibiu. Bărbat reținut pentru că ar fi încercat să violeze copila concubinei lui

O nouă tentativă de viol în județul Sibiu. Bărbat reținut pentru că ar fi încercat să violeze copila concubinei lui

ACTUALIZARE: Bărbatul a fost prezentat instanței (Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș) care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii sibieni, fiind bănuit de tentativă de viol asupra unei minore, dar și de violență asupra femeii cu care locuia în concubinaj.  Acesta a fost reținut de reprezentanții Serviciului Investigații Criminale Sibiu.

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a relatat într-un comunicat de presă că minora are 11 ani, iar inițial ar fi negat faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în orașul Dumbrăveni pe 23 și 24 august. IPJ Sibiu a transmis mai multe detalii despre acest caz:

„La data de 23 august 2019, ora 2:37, prin SNUAU 112, o femeie a sesizat Poliția Orașului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuința concubinului său (un bărbat de 40 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni), acesta încearcă prin constrângere să întrețină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani.

La fața locului s-a deplasat cu celeritate un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, în imobil fiind identificați minora și bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât și fiica sa au fost conduse la sediul poliției, unde minora în prezența mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa. Apelanta a hotarât să se întoarcă la domiciliul concubinului său.

În jurul orei 05:30, a apelat din nou SNUAU 112 reclamând faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Din probatoriul administrat în cauză până în prezent a rezultat că în noaptea de 22/23.08.2019, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau într-o vizită la vecinii, bărbatul a agresat-o fizic pe femeie, lovind-o cu palma peste cap. Ulterior, acesta s-a deplasat singur la domiciliu unde profitând de faptul că fiica minora a concubinei sale era singură în casă iar mama acesteia nu putea intervenii, a încercat prin constrângere fizică să întrețină raport sexual cu minora. În același timp mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor astfel că apelează 112 și solicită de urgentă intervenția politiei. Polițiștii sosiți în scurt timp la fata locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis ușile și deși împrejurările erau evidente, minora a mințit în prima faza organele de poliție și pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze.

După ce revin în locuința bărbatului, acesta din urmă a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii și palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului și întreruperea agresionării mamei sale și apelează 112, solicitând intervenția politiei. De aceasta data minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a mințit întrucât a fost amenințată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute.

În baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect și reținerea pe baza de ordonanță față de acesta pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat in cursul zilei de 24.08.2019 în fața procurorului cu propunere de punere in mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă și viol și violență în familie”.

Cu 2 zile în urmă un polițist sibian a fost reținut pentru că ar fi încercat să profite sexual de două tinere minore. Acesta era antrenorul lor de box și, potrivit anchetatorilor, „se caza cu fetele în aceeași cameră, apoi le atingea”.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/08/23/fetele-abuzate-de-politistul-sibian-au-povestit-totul-s-a-dezbracat-si-s-a-urcat-peste-fetita/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus