Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Lucrări de reparații pe strada Moldoveanu, Gării și un tronson al bulevardului Corneliu Coposu

Lucrări de reparații pe strada Moldoveanu, Gării și un tronson al bulevardului Corneliu Coposu

De miercuri, 28 august, firma contractată de Primăria Sibiu pentru realizarea reparațiilor pe străzi va începe lucrările pe strada Moldoveanu. Covorul asfaltic de uzură va fi înlocuit complet, frezarea vechiului strat urmând să fie realizată pe timpul nopții, fără întreruperea traficului.

Turnarea noului strat de asfalt se va face vineri, 30 august, începând cu ora 20, pe parcursul nopții. Pentru această etapă este necesară însă închiderea completă a traficului în noaptea respectivă.

În data de 2 și 3 septembrie, tot pe timp de noapte, se va freza asfaltul vechi pe strada Gării și pe tronsonul bulevardului Corneliu Coposu cuprins între sensul giratoriu de pe strada Constituției și podul Gării. Asfaltarea se va face la o dată ulterioară, în funcție de condițiile meteo. Vom reveni cu informații.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1597

Comentarii

3 comentarii

wut

Acum 3 ani

Superba programarea acestor interventii, acum ca mai sunt cateva zile pana incepe scoala. Chiar daca nu se va opri traficul si se va lucra noaptea, credeti va vor termina lucrarile de asemenea "anvergura" pana va incepe aglomeratia tipica? :)))) Plus ca vorbim de artere principale. Toata vara ce au pazit? :)))
Raspunde

Sf.Gheorghe

Acum 3 ani

No si tu, jarna ie prea frig, vara le ie prea cald. in primavara si toamna trebuie sa se odichneasca mai ramin niste sarbatori unde nu au chef si pentru trei ore pe an nu merita
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

La fel ca lucrarile de pe Valea Oltului sau A2 care se pot face doar vara cand traficul e cel mai mare (nota, pentru a intelege si bucurestenii: lucrari care se pot face "decat" vara).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus