Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Minore găsite în județul Olt, după ce au plecat de la un centru de plasament din județul Sibiu și nu s-au mai întors

Minore găsite în județul Olt, după ce au plecat de la un centru de plasament din județul Sibiu și nu s-au mai întors

Două tinere de 15 și 17 ani de la Centrul de Plasament din Orlat, județul Sibiu, au fost găsite într-o comună din județul Olt, după ce au plecat de la centru cu bilet de voie pentru câteva ore și nu s-au mai întors.

Se pare că fetele pleacă adesea de la centru iar de cele mai multe ori se întorc de bună voie, spun reprezentanții DGASPC Sibiu. Cele două ar pleca cu iubitul uneia dintre ele, iar atunci când nu se întorc la timp, respectiv la ora 21:00, reprezentanții centrului sunt obligați să anunțe autoritățile și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, punând astfel poliția pe urmele lor.

De această dată, după ce au plecat pe 26 cu bilet de voie și nu s-au mai întors, autoritățile competente au pornit pe urmele lor. Tinerele au fost găsite a doua zi, în comuna Tia Mare din județul Olt, de polițiștii secției de poliție rurală Corabia.

Acestea au fost predate reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, relatează Gazeta de Sud.

 

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

inspectorul javert

Acum 3 ani

S-or fi dus sa-l ia la intrebari pe Dinca....
Raspunde

Calin

Acum 3 ani

"Cele două ar pleca cu iubitul uneia dintre ele, iar atunci când nu se întorc la timp, respectiv la ora 21:00, reprezentanții centrului sunt obligați să anunțe autoritățile și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu" ... rezolvare simpla . Nu le mai dati bilete de voie :) Sau le dati bilete de voie , dar sa fie insotite de cineva din institutie , deoarece sunt minore .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus