Marţi,
13.04.2021
Innorat
Acum
14°C

Trif: Sibiu nu a lipsit din nicio campanie de promovare turistică, de la începutul mandatului meu și până în prezent

Trif: Sibiu nu a lipsit din nicio campanie de promovare turistică, de la începutul mandatului meu și până în prezent

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, se laudă că a schimbat programul de filmări a unei televiziuni din Coreea de Sud, pentru a ajunge și în Sibiu. "Am primit ieri la Ministerul Turismului vizita unei echipei de filmare din Coreea de Sud care urmează să facă o serie de reportaje în țara noastră despre destinația România. Am schimbat programul celei mai importante televiziuni sud-coreene, astfel încât echipele de filmare să ajungă și în județul nostru. Le-am vorbit despre Sibiu și astfel le-am stârnit interesul de a filma și în județul nostru. Așadar, Sibiul va fi una dintre regiunile care se va regăsi în imaginile acestor reportaje ce vor fi vizionate de aproape 40 de milioane de oameni din zona asiatică. Sibienii trebuie știe că județul nostru nu a lipsit din nicio campanie de promovare turistică, de la începutul mandatului meu și până în prezent. Ministerul Turismului va colabora cu realizatorii sud-coreeni pe întreaga durată a filmărilor pentru ca toate locurile frumoase din țara noastră să fie surprinse în imagini. Astfel, majoritatea obiectivelor turistice din Sibiu vor fi cunoscute de publicul sud-coreean interesat de destinații și experiențe unice", a anunțat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Președintele PSD Sibiu nu a menționat însă numele televiziunii care urmează să realizeze emisiunea despre România.

Trif si echipa TV asiatica

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

HOP

Acum 1 an

asta putea s-o duca la bun sfirsit orice director de agentie turistica .....nu un ministru ,altele-s importante dl. trif,dar aveti o scuza mai aveti ceva timp si...valea ....
Raspunde

mihai

Acum 1 an

Incepe sa puta tot mai tare balegarul de la guvern si acum se sterg toti la gura si se salveaza fiecare cum poate.
Raspunde

Sf.Gheorghe

Acum 1 an

astia nu ceteaza cu promovarea PSDului ? In fiecare zi tromboane cu si de la Trif
Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

:) trif asta-i o gluma nu? Cum ca tu ai avut vreun mandat. :) mandat are un om integru, profesionist pe munca si ministerul unde ajunge ministru (ajunge pe competente). Ori tu, o jigodie tanara cu afinități pt comunism (culmea, desi erai copil la revolutie) ai ajuns ministru ca ai facut performante in lins in cur pe tovaru vostru dictator. Acuma ca nu i-au iesit smenurile cu interlopii lui (valcov, codrin etc) si a ajuns la mititica, ai trecut la analfabeta. Stai liniștit ca sibienii stiu cu ce sistem am avut de-a face si slava domnului ca e cam pe gata, cel putin până s-or regrupa. Iar din sistemu asta nu au putut face parte numai mizerabilii, nu vreun caracter de ardelean adevarat. Asa ca pensionare rapida e tot ce va urma pt tine, cariera ta politica e finalizata (fara succes, oricat te arăți tu cu degetu acum). Succes.
Raspunde

ger

Acum 1 an

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost întâmpinat de mai mulţi protestatari înainte de conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene Constanţa, oamenii scandând "Analfabeta", "Hoţii, hoţii", "La puşcărie". Mai multe persoane s-au strâns, vineri, în jurul orei 17.00, în faţa Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanţa, acolo unde se desfăşoară alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. Unul dintre protestatari avea o pancartă pe care scria: "Veţi ajunge după gratii, mama voastră de pramatii". În momentul în care Viorica Dăncilă şi-a făcut apariţia în zona respectivă, oamenii au început să strige "Analfabeta", “Hoţii, hoţii”, “La puşcărie”. În zonă au ajuns şi mai mulţi jandarmi. Oamenii au încetat să strige împotriva reprezentanţilor PSD după ce Viorica Dăncilă şi cei care o însoţeau au intrat în clădirea unde au loc alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene Constanţa.
Raspunde

The Boss

Acum 1 an

Trif tu esti un CIOLOSIST din greseala Ministru !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus