Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Se cuplează noua rețea de apă potabilă de pe strada Lacul lui Binder

Se cuplează noua rețea de apă potabilă de pe strada Lacul lui Binder

Apă Canal Sibiu SA anunță că joi, 5 septembrie ac, între orele 08,00 – 18,00, se vor executa lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile de pe strada Lacul lui Binder.

În intervalul menționat se va sista furnizarea apei pentru consumatorii de pe strada Țiglarilor numerele 93 – 103, precum și din blocurile A 5 și B 4. Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure atât la consumatorii din zona afectată cât și de pe străzile adiacente. Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția populației apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autocisterne ce va staționa în zona blocului A 5.

Lucrările sunt executate de firma Terra Building SRL în cadrul Proiectului de modernizare a străzii Lacul lui Binder, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus