Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

PNL va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

PNL negociază cu toate partidele parlamentare pentru a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunțat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Deputatul de Sibiu susține că liberalii poartă negocieri în acest sens cu USR, PMP, UDMR, ProRomânia, ALDE și minoritățile naționale. ”Obiectivul prioritar al PNL în această sesiune parlamentară este depunerea unei moțiuni de cenzură care să ducă la căderea actualului guvern. În ultimele zile, am avut întâlniri cu reprezentanții celorlalte partide de opoziție pentru susținerea demersului nostru. Am avut deja discuții cu USR, PMP, UDMR și cu grupul minorităților, iar în zilele următoare ne vom întâlni cu reprezentanți ai ProRomânia și ALDE. PNL a elaborat deja prima variantă a textului moțiunii de cenzură, care a fost astăzi transmisă partidelor parlamentare din opoziție cu care am purtat deja discuții. Varianta finală a textului va include argumentele tuturor formațiunilor politice semnatare. În momentul în care vom avea garanția susținerii tuturor partidelor din opoziție, vom depune moțiunea de cenzură împreună cu numărul de semnături necesar pentru adoptarea ei!”, a anunțat Raluca Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 3 ani

Tango degeaba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus