Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Meci amical - FC Hermannstadt contra suporterilor sibieni

Meci amical - FC Hermannstadt contra suporterilor sibieni

FC Hermannstadt își cheamă suporterii la un meci contra staffului echipei.

Mâine de la ora 12:30, la Stadionul Obor, se va desfășura un meci între cele două echipe, primul de acest fel organizat până acum de formația sibiană. Echipa va fi formată astfel: 7+1 (portar), denumit sugestiv evenimentul ca ,,miuță pe maidan”, așa cum o descriu cei de la FC Hermannstadt. Meciul va fi împărțit în două reprize de câte 30 de minute fiecare + prelungirile aferente.

În echipa staffului vor juca Costel Enache, antrenorul principal al echipei, alături de secunzii Cătălin Munteanu, Eugen Beza, Iulian Popa, Florin Berța - antrenor cu portarii, Alessandro Citadino - preparator fizic, Dănuț Perjă - team manager, Dragomir Rusu - medicul echipei și maseurii George Halmaghi & Mircea Fățan.

În legătură cu echipa adversă, ,,Selecționata suporterilor va fi alcătuită din toți cei care se vor înscrie în acest event sau pe articolul shareuit pe grupul Fortza Hermannstadt. Bineînțeles că vor juca toți cei care se vor prezenta sâmbătă, pe propria răspundere, la ora amintită mai sus, pe Stadionul Obor. Schimbările vor fi nelimitate, așa că facem apel la bun simț și la înțelegere în privința unei desfășurării civilizate”, au transmis cei de la FC Hermannstadt pe pagina oficială a clubului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus