Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
1°C

FOTO Inter Sibiu rămâne în liga a 4-a

FOTO Inter Sibiu rămâne în liga a 4-a

Meciul retur dintre Inter Sibiu și Olimpic Zărnești s-a disputat astăzi cu accederea în Liga a III-a pe masă. Partida jucată la Brașov acum o săptămână s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Final. Meciul s-a încheiat cu victoria adversarilor, la scorul 1-2 pentru brașoveni. Din păcate pentru echipa Sibiului, asta înseamnă că va rămâne încă un sezon în liga a 4-a. 

Ultimele minute de joc nu au fost lipsite de tensiuni - oaspeții au fost răniți de mai multe ori, tentativele gazdelor de a înscrie au fost fără succes, iar suporterii au devenit tot mai nerăbdători și nervoși cu fiecare rateu. La final de meci, cei mai mulți s-au ridicat și au plecat, pur și simplu, dând uitării echipa rămasă pe gazon. Alți câțiva au vrut totuși să le dea câteva sfaturi, tardive de-altfel, jucătorilor, ori să le mulțumească pentru efort.

Actualizare min. 58 Oaspeții au mai marcat un gol, spre dezamăgirea sibienilor. Scorul este acum 1-2 pentru Zărnești. Meciul a avut o pauză de aproximativ un sfert de oră, după ce portarul brașovenilor s-a accidentat și a fost transportat la spital. 

Actualizare min. 40. Adrian Greavu a egalat scorul, la penalty.

Actualizare. După primele 7 minute, oaspeții au înscris primul gol.

Am ajuns cu jumătate de oră înainte să înceapă meciul și deja stadionul era aproape plin. Oamenii veneau din toate direcțiile și erau de toate vârstele. Doi copii în fața mea povesteau „Pfai, să vezi ce bătaie ia Brașovul acum, îți garantez”, a zis unul, iar celălalt a dat din cap aprobator. Pe măsură ce se apropiau de stadion, măreau pasul.

La pizzeria din apropiere se auzea un cântec de luptă. „Mergem la război”, cântau veseli câțiva suporteri, la busturile goale și cu berile în față. Restul fanilor se îngrămădeau la intrare, nervoși că nu pot lua cu ei sticlele de apă, într-o zi atât de călduroasă ca aceasta și pe o tribună fără pic de umbră. Am intrat și eu într-un final. 

Am fost impresionată de numărul mare de suporteri care ajunseseră deja. Un angajat al stadionului chiar spunea că de mult timp n-a mai văzut atâta lume la un meci, aici. Am călcat prin smoală ca să ajung la tribună iar acolo n-am avut curajul să mă așez, decât pe o hârtie pe care mai apoi m-am chinuit să o dezlipesc. 

Lângă gard, o bunică aștepta să înceapă meciul. A venit pentru prima dată la un meci și nu oricum, ci pregătită cu pălăria pe cap să-i țină de soare și un scaun pe care să poată sta liniștită să privească spre teren.

În timp ce scriu toate astea, meciul a început deja de câteva minute. Nu pot spune că e atmosfera unui meci pe stadioane mari, dar tensiunea și pasiunea se simt chiar și aici în aer. Iar speranța se citește cel mai bine în numărul mare de sibieni care stau așezați pe pături, hârtii și ce au mai găsit pe acasă, în soarele puternic, și privesc spre teren nerăbdători să afle dacă echipa lor va urca sau nu în liga a III-a.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Kokos

Acum 1 an

Echipa se numeste Fc Interstars 2020 , nu Fc Inter! Fc Inter e moarta din anul 2000!
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Si uite asa viata sibienilor este data peste cap de ani de zile pentru constructia unui stadion pentru o echipa care nu a promovat din liga a patra. Investim bani in stadion dar nu construim scoli desi acestea sunt supra aglomerate, mai bine trimitem copiii in cladiri darapanate sau cu spatiu minuscul. Dar investim milioane de euro intr-un stadion care nu isi va recupera investitia niciodata. Aceasta se numeste investie facuta cu cap, nu?
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Stadionul nu se construieste pentru Fc Interstars 2020 din liga a 4 a! Se construieste pentru Sibiu si pentru echipa Sibiului , indiferent cum se numeste ea . Acum se construieste pentru AFC Hermannstadt care tocmai a promovat in liga 1.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

jumătate din școli sunt în renovare sau extindere, nu trebuie să vină partidul tău să le facă. stadion încă nu avem, dar se face, nici ăla nu trebuie să vină partidul tău să-l facă. și zi la ăla de la ferma de postaci care vă dă comenzile, că avem echipă în Liga 1.
Raspunde

Iulian dorian pirtz

Acum 1 an

Orice este condus de relicva comunista tb ajunge la groapa de gunoi.
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

de acord. rip psd
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus