Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
3°C

PlăteșteCâtArunci: Întâlnire cu sibienii din cartierul Turnișor

PlăteșteCâtArunci: Întâlnire cu sibienii din cartierul Turnișor

Sibienii din cartierul Turnișor sunt așteptați miercuri după-masă la o întâlnire cu reprezentanții SOMA SA, ADI Eco Sibiu și cei ai Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei ”PlăteșteCâtArunci”.

Vino între orele 16:00 – 20:00 pe Șoseaua Alba Iulia, nr. 50 (în fața supermarketului) și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, supereroii Mărie-Hârtie și Miticlă abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care au o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” a ajuns vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.
În următoarele zile caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Cetatean nemultumit

Acum 1 an

Adi Eci si Soma nu si-au pus inca problema cum pot cetatenii sa -si goleasca gunoaiele in pubele , cand gurile de acces in containere sunt extrem de mici. Ia uitati-va si la alte orase !!! S-a spart o galeata de plastic , unde o arunc ?? Si exemplele pot continua. Unde nu-i cap...
Raspunde

edi

Acum 1 an

Toate zonele cu pubele de pe spatiul public din Sb sunt infecte si murdare. Fantele sunt prea mici asa ca se lasa gunoaiele pe jos. Aspectul general ... este “perfect” reprezentativ pt decaderea Sibiului in mandatul fodor. IDEAL containerele trebuiau facute SUBTERAN ca in orasele care se respecta. Alta ear fi fost capacitatea lor, lipsa mirosului, estetica, etc. Dar primaria si prietenii lor SOMA incearca doar sa bage mana in buzunarul sibienilor , iar la schimb nu dau nimic.
Raspunde

Pepe

Acum 1 an

Propun ca intalnirea sa aiba loc linga zona de containere din cartierul Alma, Turnisor, asa se vede pe viu faptul ca platesti cit arunci. Acolo cei de la soma si compania si-au dat doctoratul in reciclare. Exista doar containere ingropate si se deschid doar cu o cartela magnetica care trimite datele cu cantitatea de gunoi aruncata spre birourile soma.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus