Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Parcarea de lângă zidul Cetății se închide pentru câteva zile

Parcarea de lângă zidul Cetății se închide pentru câteva zile

Asociația Sibiul de Odinioară organizează o nouă ediție a evenimentului gastronomic „Foodie – street food cuisine” care va avea loc pe strada și în parcul Cetății în perioada 12-15 septembrie.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, locurile de parcare de lângă zidul Cetății (zona dintre Sala Thalia și sensul giratoriu din Piața Unirii) vor fi restricționate în perioada 12 septembrie, ora 6.00- 16 septembrie, ora 8.00.

Primăria Sibiu roagă șoferii să dea dovadă de înțelegere și să se orienteze spre alte locuri de parcare din zonă.

Comentarii

3 comentarii

Nelutu

Acum 1 an

Nu mai închideti strazi pentru evenimente in centrul Sibiului ! Folositi-le pe ale voastre! Fiti un exemplu ! Laudati- va cu strada voastra pietonala si lasati-ne in pace pe noi !!!
Raspunde

Radu

Acum 1 an

De ce sunt preturile asa mari la evenimentele organizate cu sprijinul consiliului loca/judetean/primaria Sibiu? Cum s-ar spune, pe banii nostrii. Putem vedea undeva pe ce cheltuie fiecare organizator banii primit de la primarie/consiliu?
Raspunde

Mirela USR

Acum 1 an

Pe langa fudy, vrem si festival de smuty, Sibiul respira cultura si sanatate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus