Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Pensiile românilor: prioritate pentru Guvernul PSD

Pensiile românilor: prioritate pentru Guvernul PSD

”Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă a mărit de la 1 septembrie cu 15%  pensiile. Acestea sunt deja în buzunarele pensionarilor.

Această mărire cu 15% s-a făcut doar pentru pensiile caculate pe contributivitate. De la preluarea guvernării pensia minimă a crescut cu 76%, iar punctul de pensie s-a majorat cu 45%.

An de an domnii Iohannis și Barna și doamna Turcan mint românii că nu sunt bani pentru pensii. Au făcut și fac un joc periculos pe seama nervilor și sănătății pensionarilor. Le cer să înceteze cu această politică mizerabilă, bazată doar pe minciună și dezbinare. De fiecare dată ne-am ținut de cuvânt și am acordat drepturile părinților și bunicilor noștri care au muncit o viață întreagă, au construit o țară și acum au dreptul la o pensie decentă. Știm că pensiile nu sunt încă la nivelul dorit. Din 2020, în conformitate cu programul de guvernare, pensiile vor fi mărite din nou, semnificativ, iar punctul de pensie va ajunge la 1775 lei. Repet, este o măsură din programul de guvernare, iar noi ne-am respectat întotdeauna toate obligațiile asumate față de români”, a declarat Marius Constantin Budăi, Ministrul Muncii, la sediul PSD Sibiu, unde s-a întâlnit cu pensionarii sibieni, la invitația președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

fot0 2 foto 3

Comentarii

5 comentarii

Radu

Acum 1 an

Of doamne, l-ati inclus si pe Barna ca minte care abia a aparut si nici nu a fost la guvernare. Puteati spune ca si Deaconu minte. Oare cand era USL si Klaus si Turcan erau cu voi in alianta tot asa minteau ca nu sunt bani? Legat de marirea pensiilor, daca ne raportam strict la pretul unor produse de cand ati preluat guvernarea pana in prezent se observa ca se poate cumpara acum o cantitate mai mica din acele produse deci ati marit dar nu suficient incat sa ridicati nivelul de trai, Nu sunt bani pentru cresteri mai mari? Ne mintiti oare!?
Raspunde

Un Sibian

Acum 1 an

Lasă asta, e adevărat, nu zic, dar din noiembrie 2018 și până în acum ne-am împrumutat câteva miliarde de euro, ultima oară în martie (3 miliarde). Pe mine asta mă îngrijorează. Cred și eu că sunt bani dacă te împrumuți încontinuu. O știre recentă zicea că datoria externă a crescut cu 8 miliarde de euro. Să vedem cine achită nota de plată. Pensiile și salariile bugetarilor se cresc doar pe fondul unei creșteri economice, așa e normal în orice țară de pe planeta asta. Dar evident, creșterile astea nu sunt pentru a crește bunăstarea pensionarilor, ci pentru ca PSD să se asigure de votul lor. În mod paradoxal, o duc mai prost, din cauza inflației, dar ei precis îi vor vota în continuare. Te doare mintea. Aici e știrea respectivă: https://www.mediafax.ro/economic/la-cat-a-ajuns-datoria-externa-a-romaniei-in-primele-sapte-luni-a-crescut-cu-peste-8-miliarde-de-euro-18397234
Raspunde

aRDU

Acum 1 an

radu PSD, sa stii ca Doamne se scrie cu D, iar doi la mana desi esti in antiteza cu PNL si USR pe acestia ii scrii cu litera mare la inceputul numelui. Asa ca se vede lipsa de viziune si integritate in transmiterea informatiilor. Esti om bun care tot timpul invoaca fortele divine pentru a crea o imagine falsa in comentarii, idem psd.
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Prioritatea guvernului PSD este să îndatoreze România cu cât mai multe miliarde de € ,asta în condițiile în care nu investeşte nimic în infrastructura țării.PSD-ul joacă la păcănele viitorul României şi culmea ei se laudă cu această nemernicie .
Raspunde

S

Acum 1 an

Da, știm ca pt PSD pensiile sunt prioritare, nu investițiile și dezvoltarea sănătoasă a Romaniei (care la fel ar aduce pensii mărite) @radu Pe vremea USL Turcan era la PDL, nu la PNL. Oricum, e absolut irelevant pt fapte întâmplate ulterior ieșirii PNL din usl , în politica se fac și se desfac alianțe, e normal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus