Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Un sibian reclamă metoda „accidentul în trafic”. Poliția confirmă apelul la 112

Un sibian reclamă metoda „accidentul în trafic”. Poliția confirmă apelul la 112

Organizatorul mitingurilor antiguvernamentale la Sibiu, Doru Apostol, spune că a fost aproape să fie victima unei excrocherii sub forma unui accident de circulație. Contactați de reporterul Turnul Sfatului, polițiștii sibieni confirmă apelul la 112, însă nu și tentativa.

Doru Apostol povestește pe pagina sa de Facebook cum în această dimineață o mașină înmatriculată în Polonia a dat cu spatele brusc, fără motiv, aproximativ 2-3 metri, intrând în botul mașinii sale, pe strada Moldovei. După câteva momente, din mașina vinovată ar fi coborât mai multe persoane care erau „puse pe scandal”, spune sibianul.

„Dintr-odată, au coborât din Mercedes 5 membri ai unei etnii care se autovictimizează constant puși pe scandal. Am avut inspirația să sun la 112 și să anunț accidentul solicitând o mașină de poliție. Reacția mea i-a demobilizat instantaneu, astfel că nu a fost nevoie să recurg și la alte metode de descurajare. Au încercat să o dea la întors, să nu mai anunț autoritățile, să ne înțelegem...”, povestește Doru.
Acesta continuă prin a spune că în timpul în care a încercat să rezolve problema, alte două autoturisme înmatriculate tot în Polonia ar fi ajuns la fața locului și că persoanele respective ar fi încercat să îl intimideze. „Au încercat să pună presiune pe mine, doar că le-am spus că sunt o "persoană publică" și ar fi indicat să nu ne măsurăm mușchii dacă nu doresc să se umple zona de girofare albastre”, arată bărbatul.

Contactați pentru a confirma incidentul, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au confirmat apelul la 112, în care însă aceștia spun că ar fi fost anunțat accidentul, precum și faptul că mașina fiind înmatriculată în Polonia, îngreuna procedura de semnare a amiabilei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 4 ani

Daca nu exista Facebook , nu stiu zau cum iti faceai tu stirile Cristina ... defapt ca sa vorbesc pe sleau , astea nu sunt stiri .. Daca vreau sa vad asemenea lucruri , intru si eu pe Facebook si citesc acolo .Doi la mana : "Organizatorul mitingurilor antiguvernamentale la Sibiu, Doru Apostol" spune ca e persoana publica .. hai ma sa fim seriosi .. dai asemenea "stiri" doar daca careva spune ca e "persoaan fizica" ? Asemenea magarii se intampla in trafic in fiecare zi , dar deh ... daca maram nu esti persoana publica , nu se scrie despre ele ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus