Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Ce au găsit polițiștii în stațiile CFR ale Sibiului: taximetrist cu aparat de taxare indisponibil și traversări neregulamentare

Ce au găsit polițiștii în stațiile CFR ale Sibiului: taximetrist cu aparat de taxare indisponibil și traversări neregulamentare

Aproape 60 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate astăzi, în opt stații CFR, în intervalul orar 6:00-10:00. Controalele au făcut obiectul acțiunii desfășurate pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale.

În această dimineață, timp de 4 ore, polițiști din structurile de transporturi, rutieră și ordine publică ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu alături de efective din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu au desfășurat acțiuni în zona stațiilor CFR din județul Sibiu.

Acțiunile s-au derulat în 8 stații CFR și s-au concretizat în legitimarea a 32 de persoane și verificarea a 69 de autoturisme. Totodată, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale din care 58 pentru nerespectarea normelor rutiere. Spre exemplu, 13 pietoni au fost sancționați contravențional pentru traversare neregulamentare iar 4 conducători auto pentru oprire/staționare neregulamentară. De asemenea, a fost suspendat un permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare, relatează IPJ Sibiu.

Spre exemplu, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în cadrul verificărilor efectuate au identificat un autoturism cu ITP expirată. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

Aceeași formațiune a identificat un autoturism care desfășura activități în regim taxi, în urma verificărilor fiind constatat că buletinul de verificare metrologică al aparatului de taxat nu este valabil motiv pentru care s-a dispus măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 38/2003 cu amendă în valoare de 1.000 de lei și măsura complementară a reținerii autorizației taxi a autoturismului.

 

Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Mihai

Acum 3 ani

Sa treaca si pe la aeroport sa vada cum refuza aia cursele de acolo, pe motiv ca mergi prea aproape, nu merg in zona aia boss, sunt ocupat, etc...
Raspunde

McD

Acum 3 ani

...4 ore , 8 statii CFR doar 32 e persoane verificate..nu au gasit alt loc mai populat pentru efectuarea controalelor???...de ex. Piata Cibin sau parcarea de la Mall??? Acolo gaseau sigur si persoane cautate de mult timp de Politie , cresetori si hoti...tot tacamul...ma rog au mai bifat o sacina de serviciu...
Raspunde

Miklos Miklos

Acum 3 ani

Fără nici o legătură cu controalele din gara eu as vrea sa întreb ca locuitor în IPAS dacă după ce or basculant o grămadă de pietriș se mai lucrează??? Și dacă cineva știe ca zilnic dispar borduri oare firma știe câți paleti trebuie sa fie. Pe când trebuie așezate nu o sa mai fie deloc. Și hai cu lucrul ca ninge azi maune
Raspunde

Vasile

Acum 3 ani

Multi taximetristi stramba din nas pentru curse, dupa parerea lor prea scurte, iar unii te refuza din start spunand ca mergi prea aproape!
Raspunde

cami

Acum 3 ani

SA TREACA SI PE LA AEROPORT SA VADA CUM TAXIMETRISTII REFUZA SA PUNA CEASURILE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus